Evrokup: Zaigrao Perkins, proradio Partizan

1

PARTIZAN – TRENTO 71:43 (24:16, 11:4, 19:10, 17:13)

Evo konačno nadahnutog Partizana, malo borbe, krvi, žestine u igri!

Nije Trento protivnik koji pokazuje realno stanje stvari, ali je svaka pobeda veoma bitna Parnom valjku u ovom kriznom momentu. Posebno ovakva. Ubedljiva. I to kada dođe na startu TOP 16 faze koju su crno-beli otvorili na dobar način protiv italijanskog predstavnika – 71:43.

Posebno pristalice crno-belih može da raduje dobra igra novajlije Džoša Perkinsa, te samo 20 primljenih poena Parnog valjka za celo poluvreme.

Početak nove runde Evrokupa – uspešan! Uz obavezno isticanje i Vila Mozlija. Igrao je odlično na obe strane terena. Generalno je Partizan pokazao šta može. Ali, moraće to da ponovi i protiv jačih protivnika, koliko za vikend protiv Budućnosti.

Parni valjak na ovoj utakmici nije mogao da računa na Ognjena Jaramaza, ali je zato Perkins bio spreman da zaigra u crno-belom dresu po prvi put. I odmah je pokazao kakav pregled igre ima. U prvom napadu alej-up sa Mozlijem, a za samo par minuta u prvoj četvrtini – tri asistencije. Ništa više nije nedostajalo igri Partizana osim asistencija. Teško je meriti po jednoj utakmici, ali deluje da će biti pojačanje za crno-bele.

Perkins je utakmicu završio sa 11 poena, četiri skoka, šest asistencija, dve ukradene lopte i dve izgubljene. Mozli je dodao 12 poena i sedam skokova.

1 Comment
  1. E viva komentariše

    Ko jebe Partizan i Zvezdu, bitno je da Mornar sve gazi..

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.