Evo kako da niko ne zna da ste pogledali nečiji status na WhatsAppu

0

Ako želite da sakrijete vašu aktivnost na WhatsAppu, dobro je da znate da postoje zaobilazna rješenja.

Pomoću ovih savjeta možete da sakrijete da ste prisutni kada gledate WhatsApp statuse.

Brz način provjere statusa na WhatsAppu, a da to niko ne zna, jeste da omogućite način rada u avionu na vašem uređaju. Na raspolaganju vam je ručna deaktivacija Wi-Fi-ja ili mobilne veze podataka, ali način rada u avionu dizajniran je da onemogući sve bežične i mobilne signale s telefona.

Čak i ako nemate internet konekciju, i dalje možete da provjerite status jer ga vaš telefon privremeno skladišti kao podatke u predmemoriji. Otvorite tab “Updates” na WhatsAppu i dodirnite status koji želite da provjerite.

Onemogućite funkciju potvrde čitanja

WhatsAppova funkcija “Read Receipts” uglavnom utiče na poslate ili primljene poruke. Kada je funkcija onemogućena, WhatsApp neće prikazati dvije plave kvačice ispod poruka koje ste pročitali.

Ista stvar važi i za WhatsApp statuse. Ako onemogućite potvrde čitanja, WhatsApp ih neće obavijestiti o tome da gledate njihov status. Potvrde o čitanju su podrazumijevano omogućene, što znači da morate da ih isključite.

Pokrenite WhatsApp i kliknite na ikonu s tri tačke u gornjem desnom uglu. Tu odaberite Settings, idite na Privacy i tu isključite prekidač pored Read Receipts opcije.

Koristite aplikacije treće strane

Još jedna metoda za provjeravanje nečijeg WhatsApp statusa bez njihovog znanja je korišćenje aplikacije treće strane.

Imajte na umu da su aplikacije trećih strana protiv WhatsAppovih uslova pružanja usluge i njihovo korišćenje dolazi s rizikom blokiranja vašeg naloga ili otkrivanja vaših ličnih podataka i informacija za prijavu.

Statusi na WhatsAppu

Slično drugim platformama društvenih mreža, sadržaj objavljen kao status na WhatsAppu biće dostupan 24 sata.

Ako, s druge strane, ne želite da itko provjerava vaš status na WhatsAppu, možete izbrisati njihov broj iz svojih kontakata ili ih blokirati, piše Makeuseof a prenosi Poslovni.hr.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.