EPCG Solar gradnja: Nakon januarske sistematizacije imamo 295 ugovora na neodređeno

0

Posle usvojene sistematizacije početkom januara, EPCG Solar gradnja ima 295 ugovora na neodređeno sa svojim zaposlenima.

Kako ističu iz ove kompanije, na taj se pokazuje da je EPCG SG na zdravim osnovama, da ide pravim putem i da ispunjvaju ono što su obećali.

– Želimo da istaknemo i podsjetimo javnost na potpisivanje regionalnih ugovora o poslovno tehničkoj saradnji i da se na tome nismo zaustavili. Naime, kompanija Sharp obavijestila nas je da želi sa našom kompanijom da potpiše ugovor o poslovno tehničkoj saradnji, čime se jasno i nedvosmisleno pokazuje da menadžerski tim na čelu sa izvršnom direktoricom Valerijom Saveljić radi posao na opšte dobro svih zaposlenih i da se trend rasta kompanije nastavlja iz dana u dan – navode iz EPCG Solar gradnje.

Iz ove kompanije dodaju da je izabran i novi odbor direktora, ukupno treći od kada njome rukovodi Valerija Saveljić.

– Sa predhodnim Odborima direktora, imali smo više nego korektnu saradnju, i uz njihovu podršku uspjeli smo da ispoštujemo Sanacioni plan usvojen Juna 2023.godine, i da usvojimo novu sistematizaciju 31. Decembra 2023.godine. Posebnu zahvalnost dugujemo ranijim predsjednicima Odbora direktora gosp. Alanu Kalaču i Danilu Damjanoviću, koji su timski uz svoje ostale članove OD, bili puna podrška menadžmentu SG, na iznalaženju načina, kako da mladu kompaniju EPCG SG dovedemo na zelenu granu, i već u proizvodno – finansijskoj 2024.godini, poslujemo sa profitom, onako kako smo i planirali za ovu Budžetsku godinu. Vjerujemo, da će i novi OD na čelu sa predsjednicom Marinom Jočić, nastaviti ovaj trend, i zajedno sa menadžmentom SG, konstantno prebacivati zacrtane planove, koje smo premašili u januaru i februaru – navode iz EPCG Solar gradnje.

U saopštenju se ističe da komapnija sagledala dosta nepravilnosti u radu prošlog menadžmenta, o čemu će u narednom periodu obavijestiti javnost o preduzetim aktivnostima po tom pitanju.

– Na kraju želimo da kažemo da idemo putem odgovornosti, transparentnosti i predanog rada, jer smo firma budućnosti a budućnost pripada zelenoj energiji – zaključuju iz EPCG Solar gradnje.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.