EPCG i COK potpisali su ugovor o sponzorstvu

0

Elektroprivreda Crne Gore (EPCG) i Crnogorski olimpijski komitet (COK) potpisali su ugovor o sponzorstvu, shodno kome će EPCG biti dio našeg olimpijskog tima.

Ugovor o sponzorstvu potpisali su izvršni direktor EPCG, Ivan Bulatović i predsjednik COK-a, Dušan Simonović, a svečano potpisivanje obavljeno je u sali „Ksenija“ hotela Hilton u Podgorici.

Izvršni direktor EPCG, Ivan Bulatović, kazao je da je uspostavljanjem saradnje napravljen spoj dva najbolja brenda u Crnoj Gori.

„Izuzetna mi je čast i zadovoljstvo što smo potpisali ugovor o sponzorstvu sa COK-om, krovnom institucijom sporta u Crnoj Gori. Kao i predsjednik Simonović, nadam se da će ovo postati trend i nadam se da će državne firme u budućnosti podržavati crnogorske olimpijce i da će se za stepen više obezbijediti bolji uslovi za pripreme i kasnije za takmičenje naših olimpijaca. Smatram jako važnim ovo partnerstvo zato što je Elektroprivreda najjača kompanija u Crnoj Gori, COK predstavlja najbolje sportiste, tako da smo spojili najbolje sa najboljima i najbolja dva brenda koja Crna Gora danas ima“, kazao je Bulatović i poželio sreću crnogorskim olimpijcima u Parizu.

„Pored državnog grba na dresovima će nositi ponosno i ime EPCG i želim da nas sve obraduju velikim rezultatom, kojem se svi nadamo“, zaključio je Bulatović.

Predsjednik COK-a, Dušan Simonović istakao je da se izuzetno raduje što je EPCG, kao državna kompanija, još jednom pokazala koliko je posvećena stvaranju što boljih uslova sportistima.

„Zahvaljujem se Elektroprivredi Crne Gore, koja je izdvojila značajna sredstva za crnogorski sport, a ovoga puta i za COK. Moram primijetiti da je ovo prva državna kompanija koja nakon četiri godine potpisuje ugovor sa nacionalnim olimpijskim komitetom. Zahvalni smo Elektroprivredi na tome i nadam se da će njen primjer slijediti i druge kompanije iz Crne Gore“, kazao je predsjednik Simonović i zahvalio se izvršnom direktori i Upravnom odboru EPCG, na razumijevanju za zahtjev COK-a i na gestu koji se vrednuje na poseban način.

Elektroprivreda Crne Gore je kompanija u kojoj se posebno vodi briga o sportu, što je potvrđeno mnogo puta u godinama za nama kroz partnerski odnos sa brojnim nacionalnim sportskim savezima, tako da je današnje sklapanje partnerstva jedan prirodan slijed događaja.

Sigurni smo u to da je, ovim činom, i sponozorski pul Crnogorskog olimpijskog komiteta dobio veliko pojačanje. Zajedno sa COK-om, stvaramo novu energiju, baš u duhu slogana za predstojeće Olimpijske igre u Parizu, koje nas čekaju za nešto više od mjesec.

Ukoliko nemaš meridianbet.me nalog, registruj se i to uz najveći bonus dobrodošlice – 100€ BEZ IKAKVIH USLOVA!

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.