Ema Đuhić promoterka DPS-a, osuđena zbog kokaina: Majke, manite ga šetale.Pi!

4

“Ajde manite ga šetale svaki dan kakve ste. Pi!”, poručila je promoterka DPS-a Ema Đuhić, majkama koje protestvuju zbog ukidanje naknada. Đuhić je nedavno osuđena u Prekršajnom sudu na 400 eura zbog posjedovanja 7,5 grama kokaina. Sud je ocijenio da je droga bila namijenjena za ličnu upotrebu, a kokain je skrivala u gaćicama. Ona je uhapšena 17. avgusta prošle godine u blizini jedne jahte u Porto Montenegru, a privođena je ranije i zbog navodno posredovanja u prostituciji. Đuhić je bila član Liberalne partije, ali je njavnost obavijestila prije tri godine da je napustila tu partiju i prešla u DPS.
Đuhić je nakon izricanja presude kazala da se kaje zbog počinjenog djela, ali da se ne sjeća od koga je kupila drogu.
„Više ne konzumiram opojne supstance, ne sjećam se ničega iz tog perioda, ali se kajem zbog svega“, navela je Đuhić, prenijeli su mediji.

4 Comments
 1. Орион komentariše

  Екстра риба.

 2. Vasilije komentariše

  Ekstra šljam a nikome ne može biti jasno zašto je važna da se o njoj piše!?

 3. Helena komentariše

  Orione ti si ocigledno blago retardiran, kad ti je ovo komentar. Mala je olosh, dno dna. Da je srece ne bi smela ulicama da se seta a da je ko ne pljune. Narkomana, prostititka i jos bahata i nevaspitana. Prica se u pijacu da vec ima hepatitis. A bolovala je i sifilis par puta…

 4. Hamilton komentariše

  Zadovoljavačica nainižih potreba vladajucih mocnika.ološ.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.