Mladen Mikijelj

Elektroprivreda jedina maksimalna

0

Nakon četiri odigrana kola jedino Elektroprivreda ima maksimalan učinak u Premijer ligi Crne Gore za šahiste. Nikšićki sastav je juče ostvario pobjede protiv gradskog rivala Mladosti i ekipe Mimoze sa po 5-1. Elektroprivreda je na taj način došla na čelo tabele, dok su najbliži pratioci Herceg Novi i Crnogorac takođe upisali dvije pobjede.

Novljani su savladali Rudar i Nikšić, dok je Crnogorac bio bolji od ekipa Nikšića i Omladinca Budućnosti.

Danas su na programu velika uzbuđenja, peto kolo donosi dva derbija – sastaju se Budućnost i Herceg Novi, te Elektroprivreda i Crnogorac. Budućnost će od sjutra biti pojačana velemajstorom Nikolom Đukićem koji nije nastupao u prva četiri kola.

Na Ženskoj ligi u vođstvu su ekipe Elektroprivrede i Crnogorca. Elektroprivreda je savladala ekipu Budućnosti, dok je Crnogorac minimalno trijumfovao protiv Univerziteta Crne Gore. U današnjem kolu sastaju se ekipe Crnogorca i Elektroprivrede i taj duel će odlučiti kome će pripasti pobjednički pehar.

Na prvoj ligi, Dama je nastavila seriju pobjeda, a na drugom mjestu se nalazi ekipa Dijagonala koja je prijatno iznenađenje takmicenja.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.