Ekskluzivno saznajemo: Signal sa kartica crnogorskih mobilnih operatera otkriven u blizini pucnjave na Daku Davidovića!

Ekskluzivno saznajemo: Signal sa kartica crnogorskih mobilnih operatera otkriven u blizini pucnjave na Daku Davidovića!

Srpske bezbjednosne službe, na osnovu baznih stanica, otkrile su da su dvije kartice crnogorskih mobilnih operatera bile aktivne reonu mjesta gdje je pucano na Miodraga Daku Davidovića, koji je bio u društvu vladike Joanikija, ekskluzivno saznaje Borba.

Kako smo već objavili, istražitelji su odmah nakon pucnjave locirali nekoliko crnogorskih državljana iz kriminalnog miljea, u blizini hotela Crown plaza, mjesta gdje se desilo ranjavanje.

U toku je, kako nam je potvrđeno, vještačenje brojeva telefona, odnosno, traži se veza sa ovim događajem.

Sumnja se da su vlasnici tih brojeva bile bezbjednosno interesantne osobe iz Crne Gore, a policija ispituje da li oni imaju veze sa ovim događajem.

Da li je slučajnost ili nešto drugo, da kriminalci budu u blizini mjesta gdje je pokušan atentat na Davidovića, velikog donatora SPC i protivnika režima Mila Đukanovića, ostaje da utvrdi istraga.

Davidović je u trenutku ranjavanja, bio je u kafiću, na međuspratu hotela “Kraun plaza” na Novom Beogradu, zajedno sa vladikom Joanikijem, episkopom budimljansko-nikšićkim. On je pogođen u ruku hicem iz snajpera, a prema prvim saznanjima iz istrage, samo je splet srećnih okolnosti pomogao da ne bude ubijen.

Related posts

2 Comments

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *