Ekskluzivno: Kolarov i Stanković se dogovorili – Crvenoj zvezdi stiže pojačanje!

0

Dugo se piše o eventualnom dolasku Aleksandra Kolarova u Crvenu zvezdu, ali čini se da ta transfer saga sada konačno dobija stvarne obrise.

Prema saznanjima Meridian sporta, Aleksandar Kolarov i Dejan Stanković, koji su inače sjajni prijatelji van terena, su već nekoliko puta imali razgovore oko dolaska na “Marakanu”.

Međutim, pregovori su ovog puta zaista odmakli, a upravo je Stanković taj koji insistira na dolasku Kolarova i nudi mu mjesto jednog od lidera.

Kolarov je spreman da smanji zahtjeve koje se tiču primanja, jer je sada već u poznim fudbalskim godinama, a nije tajna da je već dosta zaradio od fudbala. Gotovo čitave sezone je na klupi, tako da mu i te kako znači da se vrati i da konačno igra, rekao je dobro obaviješteni sagovornik blizak Stankoviću i Kolarovu.

Ono što dodatno daje na težini jeste i činjenica da Aleksandru Kolarovu ugovor sa Interom ističe ovog ljeta, a sigurno nema namjeru da se već sada penzioniše.

Osim toga, nije tajna da je Kolarov veliki prijatelj sa Zvezdanom Terzićem, koji mu je čak i realizovao prvi transfer, a nedavno smo vidjeli i zanimljiv susret pred utakmicu sa Milanom.

Kao što već znamo, nije Kolarov jedini u pregovorima sa Crvenom zvezdom, tu su i Aleksandar Prijović i Aleksandar Dragović, a ako se svi transferi realizuju – biće to sjajan trio.

Njihovim dovođenjem Crvena zvezda bi dobila možda i najzvučnija pojačanja u poslednjih 20 godina.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.