EKSKLUZIVNO: Evo kako izgledaju ubice Jovana Vukotića! (FOTO)

0

Na turskim medijima objavljen je snimak likvidacije šefa škaljarskog klana Jovana Vukotića (42), a na snimku se zapravo vidi i kako sada izgleda Radoje Živković, rođak Radoja Zvicera koji je uhapšen u Istanbulu sa svojim jatacima za ovo krivično delo.

Na video-snimku u prvom dijelu se vidi sam čin likvidacije Vukotića, kao i napadači na motoru.

Oni mu prilaze sa desne strane uz trotoar i napadač puca u pravcu belog „adija“ u kom je Vukotić sa porodicom. Nakon pucnjave napadači beže kroz saobraćajnu gužvu. Takođe, vidi se kako turski pripadnici policije hapše i odvode osumnjičene za likvidaciju Vukotića.

Može se videti kako po dva pripadnika MUP Turske vode osumnjičene u sredini i da imaju lisice na rukama i glave su im pognute. Takođe, zanimljivo je da osumnjičeni ulaze u polciijski autobus i svi zajedno odlaze u polciiju.

Na pomenutom snimku može se videti i kako izgleda Radoje Živković, naime, on ima plavu podužu kosu i deblji je nekih 20 kilograma u odnosu na fotografiju koja je dostupna javnosti.

Ono što je takođe, vidljivo u video-zapisu jeste i da je policija objavila fotografije, tj. lažne lične dokumente na razna imena i prezimena osumnjičenih.

FOTO: POLICE TURKEY

Vidno je da osumnjuičeni poseduju lažne isprave iz Bosne i Hercegovine, Italije, Švajcarske, Ukrajine i drugih zemalja.

Takođe, ako je sudeći po snimku jedan čovek zapravo ima i pet ličnih karti na različita imena, kao i državnost.

Turski istražitelji su prilikom hapšenja, pretresli sve prostorije u kojima su boravili osumnjičeni, a na video-snimku može se videti i kako su nađeni lokatori u dnu automobila koji je koristio Jovan Vukotić.

FOTO: POLICE TURKEY

Sumnja se da je za lividicaju Vukotića vođa kriminalne organizacije Bariš Nek, dobio 1,5 miliona evra od suparničke ekipe. Kod Vukotića, koji je preminuo, pored trudne supruge i dvogodišnjeg sina, pronađen je lažni pasoš izdat na ime Predraga Popovića.

Vukotić je, podsetimo, ubijen u tom turskom gradu 8. septembra, naočigled trudne supruge, ćerkice i vozača E. K., kada su krenuli u tržni centar. Dvojica napadača na motoru prišla su automobilu i ispalila četiri hica u vođu „škaljaraca“.

Turska policija, osam dana kasnije, uhapsila je rođaka Radoja Zvicera, vođe „kavčana“, Radoja Živkovića, zatim Zdravka Perunovića i još 10 osoba među kojima su navodno i ubica ali i ostali logističari.

(Kurir)

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.