Ekskluzivno: Đilasov glavni operativac Branko Miljuš direktno rukovodio akcijom paljenja knjige Gorana Vesića! (VIDEO)

Ekskluzivno: Đilasov glavni operativac Branko Miljuš direktno rukovodio akcijom paljenja knjige Gorana Vesića! (VIDEO)

Portal Borba ekskluzivno donosi snimke i dokaze koje je prikupila jedna od bezbjednosnih službi sa prostora bivše Jugoslavije sa svim dokazima snimcima i fotografijama da iza paljenja knjige Gorana Vesića u Beogradu stoji direktno stranka Dragana Đilasa i Đilasov glavni operativac Branko Miljuš.

Branko Miljuš je inače sarađivao sa Draganom Đilasom još u vrijeme kada je bio direktor PRESS-a, a kada su vlasnici PRESS-a bili Miroslav Mišković i Dragan Đilas, što je inače Miroslav Mišković i javno u dva navrata potvrdio. Branka Miljuša je, takođe, najmanje dva puta, predsjednik Republike Srbije Aleksandar Vučić označio kao kriminalca i poznatog beogradskog narkomana.

Snimak sa sigurnosne kamere

Na snimku se vidi da su Đilasovci unaprijed bili pripremljeni i organizovano došli na spaljivanje Vesićeve knjige, a specijalnim radom, preuzetim od odgovarajućih državnih službi, skinuti su snimci sa svih bezbjednosnih kamera, došlo se do jasnog zaključka da je licima koja su palila knjigu rukovodio i direktno naloge izdavao Branko Miljuš.

Kako portal Borba saznaje srpski državni organi imaju imena svih učinilaca, ali nema zahtjeva javnog tužilaštva za njihovo gonjenje, jer tužioci smatraju da ne postoje elementi bića krivičnog djela.

Da podsjetimo, sve tužioce i sudije u Srbiji postavila je Đilasova i Tadićeva vlast 2009. godine.

Portal Borba će i u narednim danima nastaviti da objavljuje vijesti o dešavanjima u državama nastalim na prostoru bivše Jugoslavije.

 

Related posts

7 Comments

 1. anonimni

  Zabolje me za ovo znate sto?!?!?! Gadniji su mi milion puta ovi iz Beograda nego ovi iz Podgorice. Isti su i Djilas i Vucic. Nijesu to dvije politike, stranke, ideologije nego dvije interesne grupe koje se bore za vlast ne bi li im ta ista vlast donijela bogatstvo njima, rodjacima, prijateljima, podobnim tajkunima i sl.

  Reply
 2. anonimni

  I vas je Vucic kupio. E taj je covjek bolestan i nema mu spasa. Bolje reci Srbiji nema spasa sa njim. Poceo je pred izbore da kupuje malo nacionaliste sa onom pricom oko S-400 i vojnoj saradnji sa Rusijom a prica oko vojske je sasvim drugacija. Srbija ima vise potpisanih sporazuma sa NATO-m nego sa Rusijom. Vojni krugovi u Srbiji su za NATO nijesu za Rusiju.

  Reply
 3. Stefan

  I ovo vam je eksluziva da uzdrma region. Blago vama, Vesić je bio Djindiceb potrčko, zatim ga je Dilas otkačio a sada je Bučkov potrčko. Djilas inače nije ništa bolji osim što se prvi suprotstavio Miloševiću. Možda vas to boli.

  Reply
  1. anonimni

   I ja sam mislio da ce da objave onu torbu ili nesto o drogi pronadjenoj u Luci Bar kad ono ispade ovaj portal filijala Kurira. Cujes jedna obavjestajna sluzba je dosla do ovog snimka?!?!?! Slobodno ste mogli napisati BIA je dosla do ovog snimka nastalog u Beogradu. Nije ni ANB, ni SOA, ni OSA, ni ŠIŠ nego BIA!!!!!!!!!!

   Reply
 4. Miki

  Valjda i vi očekujete koji solad iz Beograda.Ova bombasta vijest izgelda kao da je otkiruven neki veliki ubojica.I vas i tog paljitelja bi trebalo natjerati da pročitate tu knjigu pa bi rekli”e dobro je zapalismo”

  Reply
 5. Pingback: Knjiško paljenje javnog mnjenja - Istinomer

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *