Ekskluzivno: Crne trojke – Nikad izgovoreno, Brajuško Brajušković, večeras u 20 časova

4

„Vođa takozvanih batinaških „crnih trojki“, „patološki lažov i medicinski slučaj“ „neodgovoran pojedinac„, kako je opisan u nekim medijima a sve po riječima Veselina Veljovića, ili čovjek koji će objelodaniti najcrnje tajne režima Mila Đukanovića, i približiti konačno istinu o tome ko je napao Duška Jovanovića, glavnog i odgovornog urednika dnevnog lista “Dan”.

Ko stoji iza napada na nepodobne u Crnoj Gori, posebno novinara i političkih protivnika diktatorskog-najbrutalnijeg režima savremene Evrope.

Spreman da pred skupštinskim odborom za bezbjednost kaže, kako navodi istinu o djelovanju „crnih trojki“, podvalama, lažima i brojnim zlodjelima Veselina Veljovića, višegodišljeg direktora Uprave policije Crne Gore, a svojevremeno komandanta ozloglašene Specijalne antiterorističke jedinice.

Nakon brojnih prijetnji i prijetnji njegovom sinu Ivanu, u strahu za goli život, jer kako je prije nekoliko i sam poručio, da ako ga nađu mrtvog, cijela javnost zna, da nije počinio samoubistvo, danas je naš gost Brajuško Brajušković. Saučesnik u zlodjelima, ili borac za pravdu, Veljovićev batinaš ili čovjek koji je pretrpio torturu nadređenih i koji je samo riješio da kaže istinu.

Ekskluzivni intervju sa nekadašnjim pripadnikom Crnih trojki Brajuškom Brajuškovićem pogledajte večeras u 20 časova na Nacionalnoj IN4S TV. Razgovor vodi direktor i gl. i odg. urednik Gojko Raičević.

Izvor: IN4S

4 Comments
 1. E viva komentariše

  E smece jedno,koliko si od zatvorenika uzeo para da im proturis mobile telefone,tada ti je bilo dobro..a za sve sto si cinio treba da odgovara jer nisi bio ni maloljetan ni malouman da te nagovore..I ti I oni koji su te angazivali da mucis i prebijas ljude..govedo mojkovacko ,zajedno sa Veljovicem..ti i takvi ste ukaljali sve crnogorsko..I jos imas obraza da sada javno pricas,nebi li ti oprostili prljave rabote..smece jedno

  12
  6
 2. Ivi komentariše

  Taman tako VIVA smeće jedno. I sve će reći ali neće da isto govno upravlja Udbom i tada i sada. E to neće. Zna on dobro zna.

  8
  3
 3. micki komentariše

  E Viva ne vidim u cemu je problem .Neka rece sta ima da vidimo jeli to istina ili nije.Ak jeste Spuz za sve njih i gotova prica.Tukli su ljude bez ikakvoga razloga samo sto su Srbi.Neka sad plate

  12
  1
 4. Luka komentariše

  Dje si Brajuško zadnja splacino jedna,da imas obraza no ga nemas ne bi izlazio medju narod baljego

  6
  2
Ostavite Komentar

Your email address will not be published.