Ekskluzivno: Bulatović iz Crnogorske sa DPS-om traži smjenu Carevića, a ne smije na oči da mu izađe! (VIDEO)

8

U jeku akcije prikupljanja potpisa za rasrešenje predsjednika Opštine Budva Marka Carevića koju je pokrenula Crnogorska uz podršku DPS-a,  ispred službenog ulaza u opštinu, odigrao se slikoviti primjer bježanja aktuelnog potpredsjednika opštine Vladimira Bulatovića koji je predsjednik OO Crnogorske Budva.

Na snimku se vidi kako Carević, nakon povratka iz obilaska više lokacija gdje se izvode investicioni radovi, razgovara na telefonu i koji se zadržao ispred službenog ulaza gdje se nalazio jedan građanin Budve koji je htio da zakaže prijem. Nekoliko trenutaka nakon toga, vidi se da Bulatović dolazi službenim automobilom na posao tek u 10:30 časova, iako je radno vrijeme od 08:00.

Nakon izlaska funkcionera Crnogorske iz automobila, isti kreće ka službenom ulazu, ali čim je ugledao Carevića čije razrešenje inače traži, hitro se okreće i bježi u suprotnom pravcu kako bi izbjegao svaki kontakt sa njim, na opšte zaprepašćenje i posmjeh prisutnih očevidaca ovog komičnog događaja.

Razlog bježanja je očigledni nedostatak hrabrosti da se Careviću pogleda u oči, zbog čega je potpredsjednik u opštoj bježaniji preskočio ogradi između zgrade opštine i Zavoda za izgradnju.

Kako kažu oni koji su prisustvovali ovoj komičnoj sceni ovo je zaista blamaža za jednog javnog funkcionera koji je izdao opozicione birače i prešao na stranu DPS-a. Ovakvo ponašanje ne priliči ni plašljivom djetetu iz predškolskog uzrasta a kamo li čovjeku u njegovom godinama.

Upravo je Bulatović inicijator za smjenu Carevića jer je lično išao kod lokalnih funkcionera DPS da dogovara smjenu, nudeći da on upravlja gradom do izbora uz glasove DPS-a, Demokrata, URE, i nekih nezavisnih odbornika.

DPS je javno saopštio da je podržao inicijativu Crnogorske za razrešenje predsjednika opštine koji je bio nosilac liste DF na prošlim izborima. Ovaj susret na ilustrativan način pokazuje šta je suština podnošenja inicijative za smjenu Carevića i da je to upravo strah od dobrih rezultata u vođenju opštine Budva i straha da se izgube sledeći izbori.

Svjesni svoje pozicije i nemoći znaju da Carevića podržava rekordan broj građana Budve zbog čega znaju da nemaju šansu da ga sruše na izborima pa pokušavaju poslednjim trzajem korupcijom kao u Kotoru i Nikšiću da prekroje izbornu volju.

Carević je pokazao da umije da vode grad u interesu građana a ne mafije i organizovanog kriminala.

8 Comments
 1. Buka komentariše

  Komplimenti za gos n Carevica..u ova Slozena vremens,nasao je prostor a da Italiji i njihovom napacenom narodu,Cestita Praznik Pobjede nad Fasizmom..Talijanskih Partizana..cak je uprilicio mini koncert u zgradi Opstine,gdje je podmladak DF a,izvodio Cuvenu,Bella Cao..zadivljujuce i komplimenti..

  26
  2
 2. Putin komentariše

  Ne prdi Drazene, Bato je teski primitivac i kukavicije jaje, preko njega se gradjevinska mafija vratila na vlast ! Ne cujem vise ni vrh DF-a da ga uopste pominje, a kamoli hvali !!!

  9
  27
  1. Lavrov komentariše

   Putine, skini crvenu kravatu, ne foliraj se.

   14
 3. Zdravko komentariše

  Putine, cuti, cim si pomenuo gradjevinska mafija znamo odakle pises.

  14
  1
 4. Milivoje komentariše

  Da Putin nije Aljeksa bez jezika i Crkve

  10
  1
 5. Lignjoslav komentariše

  A što rade botovi crvenih kmera. Demokrate troše pare na botove da ruše opozicionog kolegu. Bravo kreteni.

  13
 6. boka komentariše

  e ako je ovo glavni ulaz izgorelo sve
  utece ovaj da ne gleda ove budale a isti su
  kakvi su ovo politicari i znalci majko mila o budvo mati moja mati moja
  ovo je najgora vlast od nastanka stefan mitrov se u grob prevrce

  2
  3
 7. Boucheron komentariše

  Uskoro novi snimci kadrova crnogorske partije…

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.