“Eh šta nam rade lideri bivše opozicije! Kriju se iza volje naroda!”

10

Piše: Želidrag Nikčević

Zanimljiva računica! Ako Demokratski front na izborima u Nikšiću ostvari (previše) dobar rezultat, to neće valjati, jer će sadašnja vlada onda morati da bude rekonstruisana – pazite sad – u skladu sa voljom naroda! A to je baš nezgodno. Poremetiće nam planove. I nelogično je, brate! Jedva smo je ustoličili, ne opterećujući se nekakvim glupim rezultatima izbora i parlamentarnim kvotama, a sad opet. Eh, šta nam rade lideri bivše opozicije! Kriju se iza volje naroda!

A ja bih, sa svoje strane, ožalošćenim ministrima preporučio da ne pretjeruju sa korotom. (Jednom je tovarišč Staljin, nezadovoljan ponašanjem Nadežde Krupske, ovako reagovao: „Nadežda Konstantinovna, ako vi tako nastavite, mi ćemo tovarišču Lenjinu odrediti drugu udovicu.“)

10 Comments
 1. Helm komentariše

  Prema istraživanjima jedne agencije iz Srbije koja se istraživački bavila izborima u Nikšiću koalicija oko DPS-a i koalicija “Za budućnost Nikšića su ispod 30% i teško mogu da prebace 30% i da nema ništa od željenog dvopartizma u Crnoj Gori, što je odlično za Crnu Goru da se normalizuju političke prilike u Crnoj Gori.
  Agencija se bavila istraživanjem pred parlamentarne izbore i bila “vidovita” i ako su je mnogi osporavali i bili skeptični povodom njihovih objava i očekivanja pred parlamentarne izbore.

  3
  19
  1. Pushi ga,Mirna! komentariše

   E shipu racq, druže Helme!
   I ostali dudukljanci,naravno.

   7
   1
 2. tako stoje stvari komentariše

  hahaha genijalno !!!
  Kakva precizna i brilijantna dijagnoza crnogorskog društva ! Sa malo riječi puno toga kazano. Rijetko ko to umije. Duboki nakon !!!

  21
  1
 3. Milica komentariše

  Genijalno!!!

  15
  1
 4. Pravda komentariše

  Zahvaljujuci liderima bivse opozicije, 30 godina smo bili opozicija.

  2
  12
 5. LipaLipa komentariše

  … Ako front na izborima u Nikšiću ostvari (previše) dobar rezultat, … poce Zeljko svoju crticu, … kod nas u Cuce, receno ,davno, … ako i dako, losi “ljudji”, ma nikakvi, … rekonstrukcija postala omiljena rijec, dijela nekadasnje opzicie, … htjeli bi reviziju sporazuma o eksperskoj vladi, … dali ljudsku rijec, necemo Vladu, osporavti, dvjesto dana, ma godinu, … u ovo devedes, samo o tome, misle, pricaju, zahtijevaju, … sto se to “desilo” sa datom rijecju ka nas, … ne samo sa ovom, izgeda sa svakom. … nemam sto reci osim, vec vidjeno, … Zeljko “majstore”, malo morgen i ovaj put, … aj’ zdravo, …

  3
  11
  1. Pushi ga,Mirna! komentariše

   Aj zdravo Lipa Lipo, aj na Cetinje.
   A prvo znaš….e shipu racq, Lipa Lipo naša.

   1. LipaLipa komentariše

    … e shipu racq, svi izgleda, … dok mnogi zele, vlast kako bi vladali, … a ne sluzili narodu, … pa tumaci na koga mislio, ,… aj’ zdravo, …

    1
    3
 6. MIKI komentariše

  Kako je svakim danom Df jaci, sve vise se javljaju Milovi podrepasi, da brane uspavanog Krivokapica.No hvala Bogu Srpska Crna Gora se probudila, Montenegrini primite nasu sucut, za upokojenim montenegrom.

  10
  2
 7. Milica komentariše

  Ne brini, bice idealno ako DF ostvari ubjedljivu pobjedu!

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.