Džinović otkrio šta se sinoć zbilo u porodičnoj kući: Melina je došla da me isprovocira kako bi me uhapsili

0

Haris Džinović je objasnio šta se dogodile protekle noći, kada je njegova bivša supruga Melina ušla u kuću u kojoj više ne boravi.

Pjevač je istakao za Telegraf.rs sledeće.

Na pitanje šta misli o tome s kakvom namjerom je Melinina došla, istakao je da smatra da je riječ isključivo o provokaciji, kako bi nasrnuo na nju.

„Ja sam pozvan u svojstvu građanina, nisam ni priveden, ni optužen, ni bilo šta drugo. Kao ni druga strana. Došao sam i zatekao sam Melinu tu (u kući, prim.aut.), i zamolio sam je najpristojnije da ode jer nema pravo boravka tu, s obzirom da živi u drugom dijelu grada, što ona nije htjela. Onda sam konsultovao advokata i advokat je rekao: ‘Pozovi policiju’. Ja sam pozvao policiju, koja je došla. Razgovor sa mnom, razgovor s njom, razgovor sa djecom. Zamolili su da odemo do policijske stanice u svojstvu građana, ne privedeni, što je vrlo važno, da damo izjavu. Otišli smo i dali smo izjave i to je cijela priča“, rekao je Haris na početku razgovora.

Na pitanje da li mu je advokat rekao ima li Melina pravo da dolazi u kuću u kojoj je živjela, a u kojoj je sada Haris sa djecom, pjevač je istakao:

„Ne, nema pravo da dolazi ovdje. Ona je napustila ovo, otišla je odavde i živi u drugom dijelu grada, u drugoj stambenoj jedinici. Ima pravo da dođe po garderobu i po svoje stvari, ali nema pravo ovdje da boravi. Tu je tačka.“

Na pitanje zbog čega se čak nekoliko sati zadržao u policijskoj stanici, Haris je objasnio.

„Zato što su to bili dugi izvještaji, u davanju izjava. Jedno, pa drugo, pa treće, i tako.“

Smatra da je cilj Melinin iznenadnog dolaska u vilu bio – provokacija.

„Mislim da je cilj bio čista provokacija, namještena varijanta, ne bih li ja posegao za nekakvim nasiljem, pa da me onda zatvore, da dođe policija da me uhapsi radi nasilja u kući… Naravno, to se nije desilo, jer nisam toliko naivan pa znam šta smijem, šta ne smijem“, istakao je Haris za Telegraf.

U medijima su se pojavili navodi da je Melina po dolasku u policijsku stanicu navela kako je navodno došla da prijavi nasilje koje trpi dvije godine. Haris je ovom prilikom odbacio svaku priču da je do toga ikada došlo.

„Nikad je nisam udario, prema tome – nasilja nema. Nikad u životu. Za 20 godina, što je i ona izjavila, tako da je to čista laž“, jasan je bio pjevač.

Melini i njemu je izrečena hitna mjera zabrane prilaska i komunikacije od 48 sati, ali Haris smatra da bi trebalo da traje mnogo duže.

„To zavisi od tužioca, ali ta zabrana bi trebalo da traje 180 godina“, rekao je slavni pjevač.

Haris Džinović je istakao i da njihova djeca sve ovo teško podnose.

„Šokantno podnose, jer je to čista namjera bila da im se otac zatvori.“

Na pitanje da li su razgovarali sa majkom, Haris je rekao:

„Ne znam da li se čuju, ne čuju… Znam da se Kan ne čuje s njom već skoro dva mjeseca. Ni poruke, ništa. Ona je prvo bila ljuta na njega, a onda je djetetu pukao film i rekao je ćao, doviđenja“.

(Telegraf)

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.