Džajić tokom prvog radnog dana posjetio „orlove“: Najbolji ste u regionu

1

Najbolji srpski fudbaleri ponovo na okupu, ovoga puta pred kvalifikacije za Prvenstvo Evrope na koje „orlovi“ čekaju 24 godine.

Reprezentativci su odradili prvi treningu, a o dobroj atmosferi koja je prisutna sada kada je to najvažnije, govori i slika prije treninga, prenosi sajt FSS.

U Sportski centar Fudbalskog saveza Srbije u Staroj Pazovi stigli su predsjednik Dragan Džajić, potpredsjednik Branislav Nedimović, generalni sekretar Jovan Šurbatović i Nenad Bjeković. Dočekali su ih selektor Dragan Stojković i direktor A tima Stevan Stojanović.

Prijatan razgovor, a zatim i odlazak na trening. Novi čelni ljudi Fudbalskog saveza, Dragan Džajić i Branislav Nedimović, pozdravili su sve igrače, poželjeli im da budu uspješni i ponovo obraduju naciju kao u prethodnim kvalifikacijama za Prvenstvo svijeta.

Želim sve da vas pozdravim i da vam poželim sreću na početku jednog novog ciklusa za koji svi očekujemo da se završi na pozitivan način, odnosno da izborite plasman na Evropsko prvenstvo. Znate i sami da raspoloženje javnosti zavisi od rezultata reprezentacije i vidjeli ste kakvu je euforiju izazvao direktan odlazak na Mundijal. Možda su pred Katar očekivanja bila prevelika, ali morate što prije da zaboravite šta je bilo i da se okrenete novim izazovima“, kazao je Dragan Džajić, prenosi sajt Fudbalskog Saveza Srbije.

Većinu vas poznajem lično, neke sam gledao na televiziji, znam da su vam mogućnosti ogromne i da posjedujete veliki potencijal. Ako bih mogao da vam dam neki savjet, neka to bude poruka da razmišljate isključivo o kvalifikacijama i o tome da izborite plasman na završni turnir, a tek poslije toga možemo da pričamo o nekom konkretnom rezultatu u Njemačkoj“.

Predsjednik FSS ohrabio je igrače:

Svi smo ovdje na istom zadatku, kada bude dobro zajedno ćemo da se radujemo, ako bude loše zajedno ćemo da tugujemo. Ali nema razloga da razmišljamo negativno, ubijeđen sam da ste najkvalitetnija reprezentacija u regionu i da ćete to još jednom dokazati i na terenu. Korak po korak. Niko od nas nema čarobni štapić, ali uz dobru atmosferu u ekipi i uz pristup koji ste i do sada imali prema reprezentativnim obavezama, mislim da nema razloga za brigu“, rekao je Dragan Džajić.

Srbija prvi meč u kvalifikacijama za EURO 2024 igra u petak 24. marta protiv Litvanije u Beogradu, a drugi u ponedjeljak protiv Crne Gore u Podgorici.

1 Comment
  1. Žoržo komentariše

    Ti si svoje rekao. Vučić te spasao 2 dana pred izricanje presude za lopovluk i abolirao te a sad mu vraćaš tako što ćeš da glumiš FIKUS a Nedomović će sa Vučićem da nabilduje Nacionalni stadion na 1.000.000.000 i ukrašće sigurno jedno 600.000.000 . Najbolji si igrač Srbije bio ikada ali i ispao lopov i đubre pred kraj života.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.