Dvostruki aršini: Napao policajca pa ga uhapsili, a kad Milov kum bije onda ga ne hapse

Dvostruki aršini: Napao policajca pa ga uhapsili, a kad Milov kum bije onda ga ne hapse

Službenici Uprave policije su juče u ulici Muharema Asovića kontrolisali vozilo bez registarskih oznaka kojim je upravljalo nepoznato lice.

Policijski službenici su prišli vozilu radi kontrole i legitimisanja lica kada je prišao R.D. i poliicjskim službencima uputio uvrjedljive riječi.

On je upozoren od strane policijskog službenika da se udalji po čemu nije postupio nakon čega je odbio da postupi i po izdatom naređenju.
R.D. je nakon toga otvorenom šakom udario policijskog službenika u predjelu glavu. U cilju savladavanja aktivnog otpora i odbijanja napada od sebe policijski službenik je upotrijebio sredstva prinude prilikom čega je R.D. zadobio povrede.

R.D. je lišen slobode i doveden u službene prostorije policije gdje mu je ukazana ljekarska pomoć od strane službenika Hitne medicinske pomoći.

O događaju je obaviješten nadležni državni tužilac koji je naložio da se R.D. liši slobode zbog osnovane sumnje da je počinio krivično djelo napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti a protiv njega je podnijeta i prekršajna prijava zbog počinjenog prekršaja iz čl.11 Zakona o javnom redu i miru.

Podsjetimo, kada je kum Mila Đukanovića, Dejan Ban, nedavno udario policijskog službenika Ranka Nikolića u Tivtu, onda mu nije određeno zadržavanje već je pušten kući.

Related posts

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *