Dvostruki aršini ili samovolja!

0

,,Poštovani, zaposlen sam u JU centru za stručno obrazovanje, samostalni referent za administrativnu i tehničku podršku. Posao koji obaljam zahtijeva svakodnevni dolazak u određena ministarstva u zgradi Vektre, službenim vozilom. Već 15 godina nesmetano ulazim na rampu, pri čemu se jako kratko zadržavam, u zavisnosti od obavljenog posla. Naveo bih i da smo korisnici podzemne garaže dva službena vozila, odobrenje od Uprave za imovinu“.- naveo je izvor poznat našoj redakciji.

,,Međutim od strane vašeg zaposlenog Dalibora Cvetkovića doživio sam neprijatnost i zabranu ulaska na parkingu ispred Vektre, i ako je na rampi zaposlen Marko Čarapić, korektno i krajnje profesionalno obavlja svoj posao“.- saopštio je naš  izvor.

,,S obzirom da gospodin Cvetković selektvno određuje ulazak službenih vozila CG vozila, je direktna diskriminacija prema drugim službenim vozilima. Želim da vas upoznam i sa činjenicom da je gospodin Cvetković za vrijeme prošlog mandata ministarstva MPNKS kao i sadašnjeg Ministarstva Nauke angažovan ugovorom o djelu i prima novčanu naknadu od 100 eura i to u toku radnog vremena, kojeg ste ga vi angažovali od 6h do 18h, 12 radnih časova“.- istakao je izvor poznat našoj redakciji.

,,Ukoliko je imenovani prošao obuku, stekao određena znanja i vještine, trebao bi više da se fokusira na opis posla koji obavlja,a ne za koji je dodatno angažovan“.- saopštio je izvor poznat našoj redakciji.

,,Najljubaznije vas molim da riješimo nastalu situaciju, u protivnom ću biti prinuđen da pokrenem inicijativu kod nadležnih institucija“. zaključio je izvor poznat našoj redakciji.

S poštovanjem.

 

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.