Duško Knežević za Borbu: Narko klanovi preuzeli policiju i državu, DPS je u rasulu!

3

Predsjednik Atlas Grupe Duško Knežević saopštio je da narko klanovi preuzimaju rukovođenje policijom i državom i da mora da se izvrši snažan pritisak sa ulice da Milo Đukanović ode sa vlasti. On je kazao da se nada da će premijer Duško Marković iskoristiti sve ono što mu zakon dozvoljava kako ne bi dopustio da mafija potpuno preuzme kontrolu nad državom.

“Jasno je da narko klanovi vide da Đukanović više ne vlada situacijom u zemlji i da sada oni preuzimaju potpunu kontrolu, što je veoma opasno. DPS je korumpirana družina i sada tamo vlada totalno rasulo. Sve konce tamo sada vuče mafija, pa očekujem da će se neki ljudi dozvati pameti i početi da napuštaju brod koni tone”, kazao je Knežević za Borbu.

Očekuje da na protestu večeras u Podgorici bude rekordan broj ljudi.

“Britanska ambasadorka u Crnoj Gori je poslednjih dana obišla sve opozicione lidere i time je jasno poslala poruku režimu. Protesti moraju da budu još masovniji i jači i sve treba da se završi u narednih mjesec dana. Do maja i presude za lažni državni udar treba da se izvrši pritisak koji će rezultirati tehničkom vladom”, poručio je Knežević.

Predlaže i da se protesti organiziju radnim danima kako bi se blokirao grad.

“Proteste treba organizovati radnim danima. Najbolje bi bilo da se 300-400 vozila zaustavi na mostu Blaža Jovanovića i Milienijumu, i da vozači izađu iz auta i da ih tu zaključaju i ostave. Tako bi se blokirao čitav grad i takva akcija bi morala da urodi plodom. Šetnjom i pjesmicama se ne ruši diktator”, smatra Knežević.

3 Comments
  1. Velemožni komentariše

    Sve je DK u pravu i treba ga pažljivo slušati.

  2. Toni komentariše

    DK bi da mlati trnje tuđom alatkom…

  3. Hamilton komentariše

    Tehnički,u pravu je. Masovnost je tu .Još samo tajming.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.