Duško Knežević za Borbu: Ekipa iz Granda kreće na sinove Duška Markovića, koji će završiti kao Sveto Marović!

4

Predsjednik Atlas Grupe Duško Knežević, koga SDT potražuje zbog milionskih malverzacija, saopštio je da će sada ekipa iz Granda, kad su preuzeli policiju, krenuti da češlja sinove Duška Markovića i njihove poslove.

“Đukanović je, poput Jeljcina, tražio čovjeka koji će moći da zaštiti sve njegove poslove i da iskontroliše sve unutar sistema, kako bi on mogao da se povuče. Igrao je Đukanović na Duška Markovića, kao čovjeka koji je iz samog bezbjednosnog sistema i da je on njegovo rješenje za povlačenje vlasti. Međutim, kada je vidio da je ekipa iz Granda sve preuzela i da više ni Brano Mićunović ne kontroliše ono što je kontrolisao, došlo je do preokreta, tvrdi Knežević u razgovoru za Borbu.

Između Granda i ekipe iz Mojkovca, kako dodaje, postoje sukobi koji su bili praćeni postavljanjem bombi i dizanjem u vazduh kafića i poslovnih prostora.

“Milo je shvatio da ga Duško ne može zaštiti, zato se i odlučio da u igru ubaci ekipu iz Granda i da na taj način oslabi Markovića. Sigurno je da je najveće poniženje za Markovića bilo to što je on morao na sjednici vlade potvrdi da se ekipa iz Granda vrati u policiju. Sada Duško Marković može očekivati sudbinu Svetozara Marovića. Krenuće mu sad na sinove da ih češljaju, kao i njihove poslove. A onda će se obračunati i sa njim, odnosno, isplivaće na površinu sve njegove veze sa kriminalom i sa švercom cigareta, tvrdi Knežević.

Sada ćemo, navodi on, imati borbu unutar DPS-a.

“Eskalacija sukoba unutar sistema će da se razbuktati. Grand će tražiti punu dominaciju u kompletnom sistemu da omoguće Milu Đukanoviću izlazak iz politike”, kaže on.

Ističe da je Duško Marković trenutno najveći politički gubitnik u Crnoj Gori.

Prokomentrisao je i najnoviji protest grupe “Odupri se”.

“Nijesam pratio protest “Odupri se”, ali sam vidio da je bilo malo ljudi, i zaista ne pokazujem više nikakav interes prema tim organizatorima, jer oni imaju svoj put. Vratili su se iz Brisela i naoštrili su se znanjem, kako kažu, da bi srušili režim”, rekao je on.

4 Comments
 1. istina komentariše

  Koja je ovo sprdnja. Ne zna se ko je gori. Montenegro se raspada pred nasim ocima. Nezavisna cina goja je bila san, a sad je vec nocna mora!

 2. Nenad Neno komentariše

  Pomirit ce se oni. Veze ih zajednicki interes. Stoga nemojte prognozirati njihov brzi krah ukoliko ta vasa tvrdnja nije neki oblik spina. Nijesu oni toliko glupi koliko ih vi zelite predstaviti.

 3. Vidovita Zorka komentariše

  E ovo ste pogodili ha ha

 4. Sonja komentariše

  Sačuvaj nas, Bože

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.