Duško Knežević za Borbu: Davao sam pare Ivanu Brajoviću za partiju, raskrinkaću ga do poslednjeg centa!

2

Predsjednik Atlas Grupe Duško Knežević iznio je teške optužbe na račun Ivana Brajovića, predsjednika Skupštine, kojem je kako tvrdi davao novac za finansiranje partije.

Knežević se nalazi u Londonu, a SDT ga potražuje zbog navodnih milionskih malverzacija.

“Spremamo krivičnu prijavu protiv Ivana Brajovića, predsjednika Skupštine zbog transakcija oko prodaje zemlje u Bjelopavlićima, vezano za bankovne kartice i zatvaranja te iste kartice.

Ponavljam još jednom da je Brajović bio uključen u čitav posao oko depozita Aerodroma u Atlas banci. Dogovorio sam se sa Brajovićem da pare iz depozita Aerodroma stoje u mojoj banci, a ja sam njemu sa strane plaćao kamatu i finansirao partiju. Raskrinkaću Brajovića do poslednjeg centa, poručio je Knežević u izjavi za Borbu.

Dodaje da trenutno u SD-u, partiji Ivana Brajovića, vlada totalni haos.

“Tamo se svašta sprema, a ja nemam problem da se sve otvori i javno pokaže, pa da vidimo, ko govori istinu. Te pare, od depozita, preko 10 godina su stajale u Atlas banci, uz amin Ivana Brajovića”, poručuje Knežević.

Dodaje i da će uskoro Brajović promijeniti adresu stanovanja, pa će moći sa Milom Đukanovićem da priča do mile volje kako su pljačkali državu.

Tvrdi da za razliku od čelnih ljudi Crne Gore “nikad nijesam krao pare od naroda, nikada ni cent nijesam uzeo iz budžeta”. Kaže da je radio sa inostranim firmama i “investitore sam doveo u Crnu Goru”.

Naglašava i da je protiv izgradnje vojnog poligona na Sinjajevini i mišljenja je da ta planina treba da bude zaštićena.

Još jednom je ponovio da čovjek profila Andrije Jovićevića treba Crnoj Gori jer su duboki korijeni mafije i da se o njemu uveliko peiča u međunarodnim krugovima.

2 Comments
  1. Bijela Vala komentariše

    Ma naravno Andrija ili Daka ili Di Kej…koja je razlika. Prva dva u BG imaju hotele, ergele u Budimesti, treći u Londonu. Situirani, sve pošteno zaradili pravi za ZG. Samo me njihovi novci nešto podsjećaju na neke odavle.

  2. Boris komentariše

    GOSPODINE KNEŽEVIĆU , JEDINI ČOVJEK KOJI MOŽE DA NOSI TERETE RJEŠAVANJA PROBLEMA JE GOSPODIN ALEKSA BEČIĆ.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.