Duško Knežević o VDT-u: Ivica je ogrezao u kriminal, uzima mito, a sinovi su mu povezani sa narko klanovima!

Duško Knežević o VDT-u: Ivica je ogrezao u kriminal, uzima mito, a sinovi su mu povezani sa narko klanovima!

“Vrhovni državni tužilac Ivica Stanković je ogrezao u ozbiljan kriminal i to je čovjek koji uzima mito. Vjerovao sam da je hrabar čovjek, da će shvatiti da je vrijeme da se ova hobotnica raskrinka i da se neće ponašati, ovako kako se ponaša. Nemam namjeru da više ćutim o njemu, spremio sam dokumentaciju i uskoro će sve njegove veze i kombinacije biti na svim naslovnim stranama medija širom Evrope”, otkrio je u razgovoru za Borbu, Duško Knežević, kojeg SDT optužuje za milionske malverzacije.

Pozabaviće se, kako kaže, i poslovima njegovih sinova.

“Stanković je uzimao mito, sinovi su mu povezani sa narko klanovima. Moja poruka Ivici Stankoviću, da više nema čekanja i da je imao dovoljno vremena da se bavi svojim poslom. Njegovo ćutanje je znak da je dio kriminalne bande Mila Đukanovića i vrijeme je da o njemu sve otkrijem. Spremni su svi podaci o njemu, poručujem mu da će uskoro, biti glavna zvijezda na svim naslovnicama medija. Vrijeme ne da ulizica Mila Đukanovića dobije ono što zaslužuje”, tvrdi Knežević.

Nudili mu dil preko Canetovog ortaka

Poručuje i da su posrednici pokušali da mu nude određene dilove.

“Biznismen Savo Misita iz Ženeve je pokušao sa se poveže samnom i da mi prenese određene stvari. Odbio sam sve to jer iza njega stoji Stanko Cane Subotić”, navodi Knežević.

Dosadašnji protesti, kako kaže, nijesu dali rezultata i vrijeme je za određenu akciju.

Navodi da Milo Đukanović sa vlasti može da ode samo onako kako je i došao.

“Zato smo odlučili da organizujemo protest u četvrtak ispred zgrade SDT-a. Biće organizovan prevoz iz svih gradova, očekujemo do 10.000 ljudi. Tamo će svi dobiti instrukcije šta i kako dalje jer nakon četvrtka krećemo u razne, konkretne, akcije, radnim danima. Pozivamo sve građane da dođu, kao i političke partije i NVO sektor i “Odupri se”. Svi treba da izađu na ulicu”, naglašava on.

Uslovi su tehnička vlada i izbori na svim nivoima.

Aco Đukanović kontroliše četiri banke

Poručuje da će od države Crne Gore, svaki cent odštete naplatiti pred međunarodnim sudovima.

“Ka nijesam ni Dafina ni Jezda, i ništa sa sobom nijesam odnio. Predajem međunarodnu tužbu da zaštitim klijente banke. Od početka godine je iz depozita podignuto preko 50 miliona evra. Aco Đukanović, koji kontroliše Prvu banku, Univerzal banku, Hipotekarnu i Zapad banku, sprema urušavanje bankarskog sistema. Moja poruka ljudima je da podižu uloge iz banke, da ih povlače i da ne dozvole da budu prevareni”, ističe Knežević.

Related posts

2 Comments

  1. SimoCeT

    Aco Luzer je DPS, bar ces sada da vidis koliki su oni luzeri jado moj… A sin debilce ovog Ivice zivi u maksim zgradi u podgorici. Totalna bruka i zastidje od momka. Kakav otac, jos gori sin… Bijede ljudske i poltroni do daske!

    Reply

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *