Duško Knežević na Instagramu: Neka država ničiju vilu na Gorici, za koju znamo da je Milova, ustupi za karantin zbog koronavirusa!

2

Predsjednik Atlas Grupe Duško Knežević predložio je vlastima u Podgorici da vilu pod Goricom, za koju tvrde da je ničija, a ustvari je Mila Đukanovića pretvore u eventualni karantin tokom trajanja posebnih mjera zbog koronavirusa.

Kazao je i da su litije odigrale značajnu ulogu u borbi protiv ovog virusa, tj. Zakona o slobodi vjeroispovijesti.

On je istakao da podržava sve što Mitropolit Amfilohije radi.

Knežević je rekao da ništa ne veruje ministru Zoranu Pažinu i ekipi koji je produžena ruka hobotnice.

“Prema mojim saznanjima vlast će saviti kičmu usled velikih pritisaka, posebno sa Zapada i iz Amerike, iz Brisela i Londona, te da je Đukanović izmislio svoj ekspertski tim za pregovore sa Mitropolijom, samo da bi sklonio odgovornost sa sebe. Kad pristane na izmjenu zakona Đukanović će time biti potpuno politički poražen i to će značiti njegovu potpunu predaju. Jedva čekam da eksperski timovi završe posao i Đukanović prizna da je na jedan ilegalan način i na silu mimo volje 250.000 ljudi pokušao da donese jedan partijski zakon koji je bio u programu DPS-a, rekao je on u obraćanju pratiocima na Instagramu.

Dodaje da se Duško Marković i dalje ne oglašava povodom susreta sa Darkom Šarićem na aerodromu u Podgorici.

“Duško Marković sigurno ne želi sada sebe da svrsta među ljude koji su pravili dil sa Darkom Šarićem, ali misli da je upravo on bio glavni egzekutor za taj plan jer je tada bio na poziciji potpredsjednika Vlade i ministra pravde. Ova afera ga čeka i kad tad će morati odgovoriti šta je tada radio sa Šarićem i šta je ko kome obećao, naveo je on.

Složio se sa konsttacijom da ničija kuća na Gorici bude data za korišćenje za vrijeme vanrednih mjera zbog koronavirusa.

“Katnić priča o nekom investitoru koji nema veze sa Milom Đukanovićem, a arhitekta te vile je priznao da je to namjenski radio upravo za Đukanovića. Biće vremena za istinu jer svakako ima ko će Katnića saslušavati za to kada dođe vrijeme, rekao je on.

Navodi da treba donijeti poseban moratorijum za sve one koji ne mogu izmiriti obaveze isključenja struje, plaćanja rata kredita, rad izvršitelja, koji su postali mafija koja čereči stanovništvo te za male pare uzima ljudima kuće i rade za zelenaše.

Knežević je izjavio da će prikupljeni dokumenti srušiti taj lažni državni udar, i da se vodi itraga protiv MilivojanKatnića zbog ilegalne kupovine oružja i formiranja kriminalnih grupa zbog pravljenja lažnog državnog udara sa stanovnicima Srbije.

“Tako da javnost može očekivati da će vrlo brzo i Milivoje Katnić biti uz mene na Interpolovoj potjernici, samo mi nije jasno kako će sam Katnić da se brani i objasni svoju ulogu, za nošenje para koje je navodno htio da pokloni budžetu Srbije od kupovine oružja i svega toga što je radio po Srbiji.

Na pitanje o najavama da bi Svetozar Marović mogao da progovori i iznese neke dokaze, Knežević je izjavio da on dosta zna, i kada bi progovorio to bi bilo stravičan udarac iznutra za Đukanovića.

2 Comments
  1. Vukica Korać komentariše

    Koliko bi se respiratora dobilo za kuću. A mogao bi i ti Dule pokloniti koji, nidi bez banke. Pa onda davaj predloge.

  2. E komentariše

    Bravo Dule mogla bi i ona tvoja u Zetu a mogla bi svaka da se oduzme od vas lopuža svi ste vi isti samo vam je različit broj telefona

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.