Duško Knežević: Mugoša zna čija je vila na Gorici i ima spiskove biznismena koji su davali novac Milu!

0

Predsjednik Atlas Grupe Duško Knežević saopštio je da Miomir Mugoša, bivši gradonačelnik Podgorice ima sve spiskove donatora za izborne pobjede DPS-a. Osim toga, tvrdi Knežević, Mugoša sve zna i o vili na Gorici, pa je gotovo izvjesno da će ga Đukanović forsirati u narednom periodu, naročito ako se zna da bivši gradonačelnik Podgorice i premijer Duško Marković nijesu u dobrim odnosima.

“Mugoša je jaka ličnost koja mnogo zna i on neće saviti kičmu, kako što su mnogi uradili u DPS-u. Javna je tajna da je jednom Đukanović igrao na kartu da Mugoša bude premijer, ali su ga tada srušili klanovi jer su otvorili aferu sa Vijestima, pa taj plan nije realizovan. Mugoša je imao sukob i sa Duškom Markovićem, zbog Predraga Šukovića, policijskog funkcionera na koga je pucano u Podgorici. Šuković je donio mnogo podataka Mugoši oko šverca cigareta u Mojkovcu, a on je to dao Đukanoviću. Međutim, Đukanović je sve to dao Dušku Markoviću i tada dolazi do pucanja odnosa između Mugoše i Markovića. Sada će Đukanović, jasno je, da zaigra na Mugošu koji je ozbiljan igrač. On ima spiskove donatora i građevinskih investitora koji su pomagali izborne kampanje DPS-a. Mugoša Zna sve o Milovoj kući na Gorici, zato je on važan za njega. Zato mislim da će Mugoša igrati značajnu i vodeću ulogu u DPS-u, nakon Kongresa, a da će izaći kao pobjednik iz sudskog postupka koji se vodi protiov njega”, rekao je Knežević.

Podsjeća da samo svi udruženi možemo da se suprostavimo mafiji i DPS-u, ali to mnogi neće da shvate.

“I ranije sam govorio i naš slogan je” Zajedno do slobode”, da samo svi zajedno, slobodni građani, intelektualci, NVO, političke partije i udruženja i ostali možemo da donesemo slobodu. Međutim, mnogi ne vole da se ujedine, mislie da sami mogu da sruše Đukanovića, ali to je iluzija. Milo je prevarant, lažov i mafijaš. Svi moraju da shvate da samo svi zajedno u jednoj koloni možemo da se borimo protiv Đukanovića, tvrdi Knežević.

Kaže i da nema nikakve veze sa snimkom koji se nedavno pojavio u medijima, na kome razgovara sa Milanom Roćenom.

“Snimak sa Roćenom je pretpostavljam napravila neka strana obavještajna služba, a možda sve to pušta i sam Duško Marković. Pokušava sada da oslabi Milana Roćena i ekipu iz Granda. Jedino što mogu da potvrdim da nijesam toliko moćan da je taj snimak moj, odnosno da sam ga ja pustio, ali svi navodi iz njega su tačni”, rekao je on.

Osvrnuo se i na dešavanja u Atlas banci uz komentar da su ga izdali “oni koje sam napravio direktorima i dao im stanove i sada šuruju sa  mafijaškim klanom i Milivojem Katnićem.”

Najavio je da se spremaju krivične prijave protiv Huseina Đokovića i Zorana Nikolića, vezano za dešavanja oko IBM banke.

Prokomentarisao je i najnovija dešavanja na relaciji Beograd-Podgorica.

“Očito su pokvareni odnosi između Aleksandra Vučića i Mila Đukanovića. Ako je nekome stalo do zvaničnog susreta onda je to sigurno Milo Đukanović. Nadam se da Đukanović neće ići putem Alije Izetbegovića i da će se zaustaviti podjele i treba da imamo bratske odnose sa Srbima i Srbijom, to su naša braća i naši korijeni. Đukanović je shvatio da mu se bliži kraj, pa pokušava da umiri javnost koja mu okreće leđa. Jedan od pojasa za spasavanje mu je da sredi odnose sa Srbijom, jer zna da ga je Srbija dovela na vlast, a bez podrške Srbije teško može da se održi na vlasti”, ocijenio je on.

Najavljuje i vruću i turbulentnu političku jesen u kojoj, kako dodaje, treba svašta očekivati, nakon Kongresa DPS-a.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.