Duško Knežević: Milu je istekao rok kao konzervi iz ratnih rezervi, Crne Gore nema bez Srba!

4

”Crne Gore neće biti ukoliko Srbi ne budu imali sva svoja prava u Crnoj Gori. Crnoj Gori prijeti kantonizacija, federalizacija, ili nešto još gore u što sve ovo može da se izrodi. Zato Milo Đukanoviću, još dok imaš vremena, još dok si svjestan nemoj da dozvoliš krvoproliće u Crnoj Gori zbog tvog ostajanja na vlasti i zbog tvog fašističkog odnosa prema vjernicima u Crnoj Gori. Zato ti šaljem jasnu poruku: “Moraš se što prije povući.”

Ovo je saopštio danas predsjednik Atlas Grupe Duško Knežević.

“Moraš se što prije odrediti prije nego što se narod odredi prema tebi, a mislim da će ti onda biti kasno. Onda ceš završiti kao što su završili svi diktatori. Apelujem na sve, bolje je da što prije shvatite da na miran način dovedemo i kroz izbore i kroz tehničku vladu Crnu Goru u mirnu vodu. Bolje je to nego da kroz međusobne sukobe rješavamo budućnost Crne Gore. Apelujem na sve ljude u DPS da se otrijezne i da shvate da je Milu Đukanoviću došao kraj, da je to jedan komunistički diktator koji više od 30 godina vlada Crnom Gorom. Shvatite da mu je istekao rok kao što tok istekne staroj konzervi iz ratnih rezervi”, kazao je Duško Knežević.

Što se tiče izbora u Tivtu on je apelovao da niko od opozicije ne izlazi na te izbore, jer su oni unarijed izgubljeni.

“Moj je apel za sve one koji su u Tivtu, da niko ne izlaze izbore u Tivtu! I samo od toga može imati korist Milo Đukanović, rekao je on.

 

4 Comments
 1. dr.Kobilić komentariše

  Knežević samo priča. Zastavu u ruke i na čelo jedne litije!!!!

  7
  3
 2. Boka di cataro komentariše

  Di Kej je postao prvi vjernik u CG. NO đe su pare naše.

  5
  3
 3. dr.Kobilić komentariše

  Milu istekao rok, a za opoziciju izbori izgubljeni. Malo mi je to kontradiktorno.

  1
  7
  1. Zovite me Đole komentariše

   A i onima na Anal litiku i Cafe del NDH je kontradiktorno pa nas za to zabolje ona rabota. Puštamo ih da botuju dok im se šef ne ugasi, a onda će i oni za njim

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.