Duško Knežević ekskluzivno za Borbu: Po Milovom nalogu sam dao 50.000 evra da se Cane Subotić izvuče iz zatvora!

0

Predsjednik Atlas grupe Duško Knežević otkrio je da je po nalogu Mila Đukanovića platio 50.000 evra advokatu da izvuče Stanka Caneta Subotića iz zatvora u Moskvi. Taj novac, kako kaže, isplatio je iz svoje banke u Moskvi, a 50.000 evra mu je kasnije vratio Đukanović preko jedne zajedničke drugarice.

“Tačno je da sam dao novac za Subotića. U tom momentu nalazio sam se u Vili u Užičkoj u Beogradu, zajedno sa Mlutinom Mrkonjićem, Borisom Tadićem i Mikijem Rakićem jer sam po Đukanovićevom zadatku išao tamo da SPS napravi koaliciju sa DS, kako Koštunica ne bi više bio premijer. U tom momentu me pozvao Đukanović, bilo je oko 21 sat, i pitao da li hitno mogu da pošaljem 50.000 evra nekom advokatu u Moskvi za Stanka Subotića. Napomenuo je da je jako hitno. Pozvao sam jednog od službenika banke u Moskvi i naložio mu da ode do banke i odnese pare iz moje lične blagajne, po instrukcijama koje smo dobili, ekskluzivno otkriva Knežević za Borbu.

Poslije izlaska iz zatvora Subotić je, kako kaže, zvao u Ženevu “mene i jednog njegovog velikog medijskog prijatelja da mi se zahvali”.

“Ja sam bio njegov gost sa svojim sinom, kojem je Subotić priredio poseban program obilaska Ženeve. Moram da naglasim da je Đukanović uredno vratio ovih 50.000 preko jedne zajedničke drugarice”, kaže Knežević.

On pretpostavlja da su ga srpske službe snimale tokom ovog sastanka u Beogradu i “od tada počinje moj progon od strane Borisa Tadića”.

“Podsjećam da je pomenuta koalicija dogovorena ali više detalja ne mogu saopštiti u ovom trenutku. Takođe, tačno je i da sam zakazivao sastanak Subotića sa Miškovićem jer me je to zamolio Đukanović. Sve u vezi sastanka sam sa Đukanovićem dogovarao. Rekao mi je da ga pokupim iz Ulice Kneza Miloša i da ga odvedem na sastanak. Kada sam rekao vozaču da krene sa Gazele i uđe u garažu Delte, Subotić je počeo da vrišti, govoreći da mu je to najveći neprijatelj i da nikada ne bi otišao na sastanak sa njim. Đukanović me je molio prije toga da vidim da li zemlja kod Aerodroma u Beogradu, koja se vodi na Subotića može da da se prebaci na mene. To nijesam prihvatio. Ta zemlja je sada prodata u paketu sa prodajom Aerodroma Beograd”, pojašnjava Knežević.

Dodaje i da ove informacije, koje iznosi režimski portal, lično Đukanović prenosi svojoj ruskoj vezi Zoranu Ćoću Bećiroviću, koji je, kako tvrdi Knežević, njegov čovjek za posebne zadatke.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.