Duel dva prva šampiona Crne Gore

0

Fudbaleri Budućnosti će zatvoriti 12. kolo domaćeg šampionata u nedjelju, a dan više za rad u odnosu na rivale (sem Rudara) su iskoristili za prijateljsku utakmicu…

„Plavi“ su, na Kampu na Starom aerodromu, savladali Zetu sa rezultatom 4:0, a golove su postigli Vasilije Adžić i Veljko Batrović u prvom, te Zarija Kumburović i Balša Sekulić u drugom poluvremenu.

Očekivano, izabranici Milinkovića su bili dominantni od početka do kraja utakmice nekada velikog derbija crnogorskog fudbala, ali je mlada ekipa prvog šampiona nezavisne Crne Gore pokazala da posjeduje određeni talenat.

Šef stručnog štaba Budućnosti je sparing meč protiv Zete iskoristio da pruži i podijeli minutažu praktično svima (čak i kadetima), dok je neke od ključnih igrača odmarao.

Za Budućnost su u prvom poluvremenu igrali Filip Domazetović, Stefano Almeida, Damjan Dakić, Zvonko Ceklić, Ognjen Gašević, Luka Mirković, Petar Sekulović, Vasilije Adžić, Veljko Batrović, Ivan Bojović i Milan Vukotić, dok su priliku u drugom dijelu dobili Ljubomir Đurović, Nikola Vuković, Zarija Kumburović, Ivan Novović, Aleksa Ćetković, Miloš Brnović, Lazar Savović, Matija Jovanović, Marko Mrvaljević i Balša Sekulić.

Šsmpioni Crne Gore se sjutra vraćaju treninzima, a u nedjelju 8. oktobra će pod Goricom dočekati Rudar u 17.30 sati.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.