Državna službenica na sastanku kod predsjednika sa torbom vrijednom više od 2000 evra

0

Premijer Milojko Spajić je juče sa šefom svog kabineta Brankom Krvavcem i savjetnicom bio na sastanku kod predsjednika države Jakova Milatovića, a tema razgovora su bila diplomatska pitanja, odnosno imenovanje ambasadora. Naravno, sastanku je prisustvovao i ministar vanjskih poslova Filip Ivanović.

Međutim, nešto što nam je privuklo pažnju je i modni detalj Spajićeve savjetnice.
Naime, ona je pored sebe imala prilično skupu torbu (Goyard Tote), koja vrijedi oko 2 i po prosječne plate po programu „Evropa sad 2“ koji građani očekuju kao ozeblo sunce.

Pomenuta torba košta oko 2.500 evra (cijena varira), a Spajićeva savjetnica, nažalost možda još uvijek ne može da priušti skuplju, poput onih koje posjeduje bivša prva dama – Lidija Đukanović.

Vjerujemo da će ipak uspjeti da uštedi novac za malo ljepšu i skuplju torbu do kraja mandata 44. Vlade.

Ostaje nam da sačekamo i vidimo da li će nas premijerova savjetnica nekom drugom prilikom zasijeniti torbom koja košta makar 5.000 evra.

Ipak, nadamo se da će se strpiti makar dok premijer Spajić i ministar Vuković ne implementiraju program „Evropa sad 2“.

I na kraju, ako je pomenuta torba ipak bila samo poklon, iskreno želimo da g-đa narednog puta dobije još skuplju, koju će sa ponosom nositi kadgod predstavlja crnogorske građane i državu, na važnim sastancima.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.