Državljanin Srbije zaustavljen na granici: Priveden zbog srpske trobojke

3

Državljanin Srbije R.P. (51) zadržan je danas od strane crnogorske Granične policija nakon što je, na graničnom prelazu Ranče, ustanovljeno da u automobilu prosjeduje desetak srpskih zastava.

R.P. je zadržan oko sat vremena na Graničnom prelazu da bi nakon toga bio preveden u Centar bezbjednosti Pljevlja radi daljeg pretresa i davanja izjave.

R.P. je  za „Novosti“ kazao da se u CB Pljevlja nalazi već tri sata i da mu nije jasno zbog čega je toliko zadržan zbog par zastava koje su tu slučajno bile.

“Redovnom kontrolom su pronašli nekih desetak zastava i ništa više. Zastave su u automobilu slučajno stajale već duži vremenski period. Zadržavaju nas nepotrebno evo već četiri sata, a najvjerovatnije će oduzeti i automobil radi navodne provjere”, kazao je R.P. za „Novosti“.

 

3 Comments
 1. NikšićGolijaKiM komentariše

  Đe ste SRBI koji podržavate mandatar “vjernika” i borca za pravdu i jednakost, đe ste nesoji!!!! Šta je sa albanskim zastavama koje se vijore po objektima u Tuzima, Ulcinju , Gusinju, Rožaju… zašto se drže albanske zastave na radnim stolovima po tim gradovima u crnogorskim institucijama poput opština i niko riječ da progovori?!!! Je li ovo Albanija ili Crna Gora i či su to gradovi i opštine, albanski ili crnogorske nesoji ljudski i pltronske gnjide!!!! Đe ste “litijaši” koji podržavate krivokapića lažnog vjernika da se radi ovo što se radi?!!! FUKARE NARODNE VI STVARATE FUKARSKU I NESOJSKU CRNU GORU SA BRAĆOM VAŠOM “KOMITIMA”!!! PUUU GNJIDE LJUDSKE!!!

  11
  4
  1. vaso komentariše

   Šmrc šmrc
   Ciju ciju
   Šta je bre govedo cetnicko?, šta cmizdris p ti m?, ako ti opalim šamar ispast će ti balac ko kandzija!

   1
   1
 2. vaso komentariše

  Policijo samo im jebi majku cetnikklerofasisticku, noga u prkno i mrs bre u 3 lpm tamo daleko?

  2
  1
Ostavite Komentar

Your email address will not be published.