Druga familija džabe spinuje: Evropa sad u Budvi odbila Jovanovića, neće u koaliciju sa Urom i SDP-om!

0

Nakon što su se u medijima pojavile najave da nosilac liste Budva je naš grad Nikola Jovanović obavlja razgovore sa akterima budvanskih lokalnih izbora, ali i njegove najave da su obavili razgovore sa Demokratama, građanskim pokretom URA, SDP-om kao i Pokretom Evropa sad, pojavljuju se nove informacije.

Naime, BORBI je u vrhu Pokreta Evropa sad potvreno da je Jovanoviću decidno na sastanku rečeno da oni neće biti dio vlasti u Budvi zajedno sa građanskim pokretom URA koji je opozicija na državnom nivou. Našem portalu su takođe kazali da URA, zajedno sa ostalim akterima iz novoformiranog kluba Pokret za Podgoricu, ruši aktuelnu vlast Olivere Injac u Podgorici i da zbog toga ne žele da sa tim pokretom formiraju vlast u Budvi.

Imavši u vidu ove informacije, očito je da su uzaludni pokušaji medija Druge familije da saniraju štetu.

Iz Pokreta Evropa sad su našem portalu takođe kazali da osim sa građanskim pokretom URA, saradnju ne vide ni sa SDP-om te da nisu baš toliko voljni da budu dio vlasti sa tom partijom.

Imavši ovo u vidu, jasno je da su pregovori koje vodi Nikola Jovanović u ovom trenutku u ćorsokaku i da nema izlaza. Jedine dvije opcije koje su ostale na stolu jesu da započnu razgovori između nosioca liste ZBBD, Budva otvoreni grad, Mladena Mikijelja i samog Jovanovića ili da se ide na nove izbore zbog tvrdoglavosti ove lokalne liste da ne žele da pregovaraju sa svojim dojučerašnjim partnerima a sa kojima su i 2020. i 2022. godine osvojili enorman broj glasova Budvana.

Podsjećamo, danas su predstavnici izborne liste “Budva naš grad” čiji je nosilac Nikola Jovanović, saopštili da su tokom sedmice obavili razgovore sa predstavnicima četiri od sedam izbornih lista kojima su uputili pozive.

„Pozitivne razgovore smo vodili sa Demokratama, Pokretom Ura, Socijaldemokratskom partijom, Pokretom Evropa sad“, navodi nosilac liste „Budva naš grad“ Nikola Jovanović.

Pokret za promjene, podsjećaju, odlučio se na posebnu i značajnu promjenu pa je, kako navode, „odgovor pristigao preko portala“.

„U toku narednih dana potrudićemo se da uskladimo termin sa ostalim pozvanim partijama i uputimo poziv onima kojima nismo. Sljedeću nedelju počinjemo u stilu slogana: „Očekujte neočekivano““, zaključio je Jovanović.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.