Drašković: Montenegro ugošćuje lažnu državu Kosovo, a ne Crna Gora

0

Fudbalski meč reprezentacije Montenegra koja bratski dočekuje lažnu državu Kosovo samo je nastavak brutalne izdaje tradicionalne Crne Gore i predaka od strane aktuelnog režima, ocijenio je Petar Drašković, šef Informativne službe NOVE.

“Pošto Đukanovićevoj ekipi nije stran ni topli prijem UČK terorista Tačija i Haradinaja, ova utakmica dođe kao prirodan sled. Vlast je pljunula na cijelu istoriju Crne Gore koja postojanje i državnost temelji na Kosovskom mitu i borbi protiv bašibozuka i balista.

Najbliži uporedni opis ovakvog čina DPS-a bio bi kao da ste na ručak pozvali vašeg progonitelja s kućnog praga, silovatelja vaše sestre ili rušitelja grobova vaših najbližih. Dok se tako prijateljski dočekuju fudbaleri terorističkih struktura, za selekciju Srbije važe obrnuta pravila, a Srbima se ne dozvoljava da dođu na stadion. Podržavaoci velikoalbanskog nacionalnog projekta mogli bi samo da požele takve sluge, kazao je on.

Slavlja sa OVK zastavama u Tuzima, hajka protiv obnove hrama Srpske pravoslavne crkve u Gusinju, nasrtanje na Mitropolita Amfilohija u Svaču nisu problem za obje strane jer se to tiče njihove zajedničke borbe protiv svega što je pravoslavno i srpsko.

“Zato ne treba da čudi potpuno logično pitanje albanskih novinara za selektora Montenegra da li će Fatos Bećiraj biti kapiten. Prema tome, trn u oku i jednima i drugima je naš narod koji se nije odrekao petrovićevske Crne Gore i Kosova i Metohije.

Pokušajima zatiranja te Crne Gore, vlast je dovela zemlju na ivicu sukoba. Njenu istoriju su ispisali i vitezovi sa Košara i Paštrika, a to najbolje ilustruje TV izjava jednog mladog vojnika sa karaule Gorožup: “Ima volje dosta, samo bih da poručim ovom našem izdajniku, predsjedniku Đukanoviću, da mi Crnogorci nikad nijesmo bili izdajice, niti ćemo da budemo, da smo uvijek bili zajedno”, rekao je Drašković.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.