Drašković: Čanak napadima na SPC pokazuje koliko je težak izdajnik

0

Tragikomični pamfleti Nenada Čanka u kidisanju na našu Crkvu samo su nastavak nadničarskih besmislica koje šalju najveći autošovinisti na našim prostorima. Čitava Crna Gora zna da se on, određeni krug tzv. profesora, analitičara i pojedinih političara nalaze na platnom spisku Đukanovića i narko kartela, rekao je Petar Drašković, funkcioner NOVE.

“Nije nikakva tajna da bi i Čanak da ima neku „državicu vojvodinu“, da ima budžet, da i on nešto švercuje, pa da u budućnosti i on radi što i Đukanović. Da plaća razne Čanke i čankolisce koji bi za njegove potrebe pričali ono što njemu odgovara. Crnogorski separatisti se ništa ne razlikuju od vojvođanerskih i po pitanju antisrpstva koje im je mjera „građanske civilizovanosti“.

Dakle, radi se o jednoj bijednoj pojavi u srpskoj politici, kakvih je bilo i ranije. Očekujemo da u narednih desetak dana registrujemo prisustvo Nenada Čanka na crnogorskom primorju u nekom skupom hotelu gdje će sve biti plaćeno i gdje će na polasku dobiti i bakšiš od albanskih separatista. Čankov izdajnički opus bi kompletan stao u onu Njegoševu pjesmu „Orao i svinja“. Iz te se pjesme jasno zaključuje da se orlovi nikada nisu osvrtali na puno korito.

Ništa se manje ne raduju ovoj izjavi Priština i Tirana nego što se raduje Đukanović i ostali srpski neprijatelji koji dolaze iz Crne Gore. U ovom vremenu „modernosti“ kada ljudi mijenjaju pol, pa od muškarca postaju žene i obrnuto, velika sreća za srpski narod bi bila kada bi Čanak odlučio da postane Albanac. Znamo da ne bi mnogo dobio albanski narod, ali ni srpstvo ne bi izgubilo ništa, kazao je on.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.