Drama u toku: Bivši Severinin muž podigao protiv nje 17 krivičnih i 34 parnična postupka

0

Severina Vučković već drugi dan zaredom pojavljuje se na sudu. U ponedeljak je bila u Opštinskom kaznenom, zbog optužbi za uhođenje Gordane Buljan Flander (bivše direktorke Poliklinike za zaštitu djece i mladih grada Zagreba), te zbog slanja uvredljivih poruka direktorki sinovljeve škole (Ljiljani Klinger). Danas pevačica je bila u Opštinskom građanskom – zbog tužbe učiteljice, zbog incidenta iz oktobra 2019. godine.

S druge strane, zbog nekadašnjeg ljubavnog partnera i oca svog sina, Milana Popovića, takođe često odlazi u ovakve ustanove. Bivši par, naime, već godinama bije bitku oko starateljstva nad dečakom Aleksandrom, a „24sata.hr“, obrativši se pjevačicinom timu na tu temu, dobio je i tačan broj parnica i kaznenih postupka koje je on pokrenuo protiv nje.

Prema njihovim podacima – protiv Seve nekadašnji izabranik pokrenuo je 17 krivičnih i 34 parnična postupka (koji uključuju prvostepene i drugostepene), a i u međuvremenu, Vučkovićeva i iz drugih razloga nije mogla da izbegne „izlaske pred zakon“.

Sada, podsjetimo, učiteljica od nje potražuje 70.000 kuna odštete (oko 9.290 evra, zbog drame za koju je pjevačica nju bila optužila – da joj je zatvorila sina u sobu, pa ga prihički i fizički maltretirala, prenose mediji), a prema optužnici vezanoj za ponedeljak – tužilaštvo za Severinu traži uslovnu kaznu od 10 mjeseci s rokom provjere u trajanju od tri godine.

Nedavnom odlukom Vrhovnog suda u Zagrebu ukinuta je presuda Županijskog suda u Splitu kojom je odlučeno da će Severinin sin provoditi jednako vrijeme s oba roditelja, ali imati prebivalište kod majke. To znači da presuda nema nikakve pravne učinke, te se gleda kao da nikada nije postojala. Jedina odluka koja je na snazi je ona iz novembra 2019, koju je donio Opštinski građanski sud, a kojom je odlučeno da dečak živi s ocem, što znači da ga Severina može posjećivati dva puta nedeljno, kao i svakog drugog vikenda i tokom praznika.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.