Drama u Podgorici, uhapšen Veselin Vatraljev: Nožem ubo druga, pa pobjegao

0

Podgorička policija uhapsila je Veselina Vatraljeva (33)zbog sumnje da je pokušao da ubije Dejana Uskokovića, počinio krivično djelo ubistvo u pokušaju.On je krivično djelo, kako se sumnja, počinio u svom stanu u Podgorici. Njega su, shodno opisu kojim su raspolagali i koji su kolegama javili službenici CB Podgorica, zaustavili službenici Grupe za obezbjeđenje ličnosti i objekata Sektora za obezbjeđenje ličnosti i objekata a potom ga predali službenicima CB Podgorica.
Naime, Dežurna služba CB Podgorica je, 12.03.2018. godine oko 20,30 časova, obaviještena od strane Službe hitne medicinske pomoći u Podgorici da se kod njih nalazi Uskoković sa povredama iz nasilja. Nakon ukazane prve pomoći Uskoković je transportovan u Urgentni blok Kliničkog centra. Službenici CB Podgorica su u prostorijama Urgentnog bloka obavili razgovor sa ljekarom koji se nije precizno izjasnio o težini povreda, ali je konstatovao da je Uskoković zadobio povrede u vidu ubodne rane u predjelu grudnog koša dubine 7 – 8 cm, usljed čega je izgubio veću količinu krvi, i da ima više razderotina u predjelu glave”, navodi se u saopštenju policije.
Nakon obavještenja Dežurne službe CB Podgorica da je došlo do povređivanja jednog lica i da se potražuje muško lice čiji je djelimični opis dat, službenici Interventnog tima Grupe za obezbjeđenje ličnosti i objekata su na području Podgorice, u dijelu grada Preko Morače, zaustavili i legitimisali Veselina Vatraljeva, kod kojeg su prilikom pregleda pronašli nož – britvu sa tragovima krvi, a koju je ovo lice, kako se sumnja, koristilo prilikom izvršenja krivičnog djela.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.