Drama u Podgorici: Dječak visio na klima uređaju, na drugom spratu, spasio ga komšija!

Drama u Podgorici: Dječak visio na klima uređaju, na drugom spratu, spasio ga komšija!

Prava drama odigrala se večaras na Zabjelu, koja je na veliku sreću završena sa srećnim krajem.  Naime, dječak od 11 godina ostao je sam u zaključan u stanu. Izašao je na terasu, popeo se na klima uređaj, kako bi se odatle pokušao spustiti sa drugog sprata na prizemlje. Međutim, zbog straha od visine ostao je na klima uređaju, koji se srećom nije otkačio, jer bi poslednice bile tragične.

Đorđije Raičević (28), komšija iz zgrade, nije se libio da skoči u pomoć dječaku, rizikujući svoj život.

On je obavijestio MUP i službu spasavanja, a zatim je ušao u stan ispod, popeo se na balkon i zgrabio dječaka koji je bio vidno uplašen i promrzao.

Dječak je izašao sa svog balkona, htio je da skoči na balkon ispod, ali se uplašio. Kako se pretpostavlja, njega je majka zaključala u stanu, on se uplašio i htio je da izađe preko balkona na ulicu.

Related posts

6 Comments

 1. Kontra revolucija

  Cesto se javljaju toboze intelektualci koji kritikuju pravopis u komentarima predhodnog pisca i ukazuju, deskreditirajuci njegov intelekt, na pravopis ili završetak osnovne škole !.
  Ti sveznajuci, samozvani, inteligentni, genijalci, bi trebali da razmisle da ta osoba koja pravi u rukopisu neke greške mozda to radi iz brzine pisanja ili je u stanju da koristi vise od 5 jezika i rukopisa gde naravno dolazi i do grešaka mešanjem padeza, reci ili interpunkcija !.
  Neko je pametan a neko pametniji !.

  6
  9
  Reply
 2. Rade

  A dje je posla majka a njega od 11 god zakljucala? Da nije kod ljubavnika? A sto da je pozar u zgradu izbio majko bistra? Pa ima 11 godina i trebala si mu kljuc u vrata ostavit.

  11
  2
  Reply

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *