Draginja Vuksanović Stanković: Sve račune u Kneževićevom hotelu sam platila

Draginja Vuksanović Stanković: Sve račune u Kneževićevom hotelu sam platila

Navodi Duška Kneževića su najobičnija laž, saopštila je predsjednica Socijaldemokratske partije Draginja Vuksanović Stanković.

Ona je reagovala na tvrdnje predsjednika Atlas grupe da su Ivica Stanković, vrhovni državni tužilac i njegova supruga Draginja Vuksanović Stanković, bili gosti u hotelu Princess u Baru, da su imali VIP kartice, te da su im svi dugovi otpisivani na račun troškova reprezentacije.

“U posljednih 7 godina od kada obavljam funkciju poslanika Skupštine Crne Gore, u hotelu Princes sam boravila ukupno tri puta. Dva puta povod je bio odlazak sa maloljetnom kćerkom na bazen, dok je treći put povod bio porodična rođendanska večera moje majke. Naravno, sve troškove prema hotelu uredno sam izmirila, kao i moja majka povodom njene rođendanske večere”, saopštila je Vuksanović Stanković.

Dodaje da razumije da je “u crnogorskim prilikama politika pogodno tle za različite diskvalifikacije”.

“Pa tako i ovim povodom. Radi javnosti i crnogorskih građana saopštavam da se radi o najobičnijim lažima. Naravno i ovakve podmetačine će proći, ali radi građana i javnosti, zbog javne funkcije koju obavljam, bila sam dužna da reagujem jer se moje ime spominje u kontekstu najprizemnijih neistina”, zaključila je Vuksanović Stanković.

Related posts

2 Comments

 1. Srdjan Loncar

  Sudski aksiom:

  “Bez obzira koliko smo pametni vi i ja, necemo biti u stanju da smislimo takvu perfektnu LAZ – U KOJU CEMO BITI U STANJU DA NABIJEMO SVE FAKTE”. Uvek ostane nekakav “rep” da viri. Probaj da lazete zenu. Uhvati vas u lazi za 5 minuta.

  Na engleskom je to malo technije:

  “No matter how smart you and I are, we would not be able to concoct a LIE, into which all related facts would fit”.

  Da primenimo to na gospodja Stankovic-slucaj:

  1) Odmah cete uociti da je ona izuzela svog starog muzica iz date jednachine. Zasto? Koincidencija? Ona je pametna zenica, pravnica. Ona ne pravi zvanicno saopstenje na koincidencijama.

  DK je rekao da ima snimak kamera, kako par Stankovic izlazi i ulazi u DK hotel. Zasto gospodja Stankovic nije ukljucila i taj vazan detalj – koliko je u zadnjih 7 godina bila u Princeza Hotelu sa muzicem VDT? Samo 2 puta? Samo 3 puta? Samo 4 puta?

  2) DK mozete svasta da zamerite. Ja mu naprimer zameram, sto je agitovao za odvajanje CG od SR, ne iz “patriotske nostalgije”, vec da bi sa istom svojom HOBOTNICOM mogao da nesmetano radi u CG sta mu je volja. Usput je morao da placa Mila sve prema propisu, kako nam sad izlaze natenane. Dakle, da sam na njegovom mestu, ja bih uvek govorio istinu i odmah u startu bih rekao – da me niko nije bio po ushima da placam Milu i Hobotnici korupcioni harach, vec da sam to sve debelo naplacivao sve ove godine od 2006 pa naovamo.

  To receno, sve sto sad DK pricha, ja sam jedan od onih, koji mu sve veruje na rech. Zasto? Zato sto sve sto sad radi prolazi onaj test gore navedenog sudskog aksioma.

  Elem, kad DK sad kaze da je slao pare Stankovicu preko njegovog sekretara Vujoshevica i sina juniora, ja mu verujem na rec. Sve sto je DK do sad rekao da ce uraditi, potkrepiti, to je sve i uradio.

  Dakle, gospodjo Stankovic, muz ce da potone, nece biti re-izabran, ali ti ces nastaviti da se koprcash. Prema tome, dugujes birachima CG (bice izbori uskoro), da im dodatno kazes KOLIKO PUTA SI BILA SA MUZICEM U PRINCEZI U ZADNJIH 7 GODINA I DA LI SI TI ILI ON ISHTA PLATILI od tih napravljenih rachuna? DK tvrdi da ste koristili njegovu VIP kreditnu karticu, za shta vam on nije ni uspostavljao rachun. Ti mozes lako da dokazes suprotno; Jednostavno kopiraj placene stavke u rachuni i maskiraj sve ostalo na rachunu. Da li je fer da glasachi to traze od tebe?

  Reply

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *