Dragi Vujačić: Svi se osjećamo bolje, pijemo antibiotike, koronavirus prolazi

2

Sada je mnogo bolja situacija, ja i najstariji sin još kašljemo i pijemo antibiotike, ostali su dobro. Niko od nas nema temperaturu”, kazao je juče “Vijestima” Dragi Vujačić, kod kojeg je registrovan novi koronavirus nakon povratka iz Španije.

Vujačić i njegova porodica su među prvim registrovanim slučajevima obolijevanja od Covid-19 u Crnoj Gori.

​Na novi koronavirus, kako je Vujačić saopštio prije desetak dana, pozitivno je i njihovo troje djece.

Vujačić je objasnio da je jedan od simptoma novog koronavirusa kod njega i članova porodice bio gubitak čula mirisa i ukusa.

“Meni se još nije u potpunosti vratilo čulo mirisa i ukusa, ali je i po tom pitanju situacija bolja nego prethodnih dana”, kazao je on.

On je objasnio da je najstariji član porodice, njegov devedesetjednogodišnji otac, negativan na novi koronavirus.

“Mi smo ga zaista pazili od nas, a nakon urađenog testa i negativnog rezultata boravi kod mog brata. I njih dvojica su u samoizolaciji”, rekao je.

Vujačić je kazao da vrijeme provode gledajući filmove i da podrška stiže kako od prijatelja, tako i od nepoznatih ljudi koji im nude pomoć.

Rekao je da je upoznat da bi 12 ili 14 dana po prestanku svih simptoma trebalo ponovno da se testiraju na novi koronavirus, a zatim još jednom nakon određenog perioda.

Vujačić je rekao i da je jedina nedoumica trenutno na koji način osobe poput njih koje su u samoizolaciji, odnosno na kućnom liječenju treba da odlažu otpad, te da bi trebalo napraviti neki sistem i podršku jer i smeće može da bude izvor zaraze…

2 Comments
 1. Yox komentariše

  Jel to onaj sto je zarazio pola podgorice?

  15
  14
  1. anonimni komentariše

   Što će ti taj komentar ništavilo ljudsko?

   15
   4
Ostavite Komentar

Your email address will not be published.