Dragan Marković: Prisluškivanja pokazala da predsjednik nije komunicirao sa kriminalcima

1

Predsjednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković izjavio je danas da je Aleksandar Vučić čist čovjek što je potvrdilo i prisluškivanje predsjednika Srbije.

Za javnost je možda i dobra vijest da su prisluškivali predsjednika države i da mu ništa nisu našli. Vučić je uhapsio kriminalce i nije sarađivao sa njima. To su dvije stvari koje dižu Vučića kao čistog čovjeka, čovjeka koji vodi ovu državu. Oni su imali dva izvora informacija da vide šta to Vučić “mućka” i “sa kim mućka” što bi babe rekle i ništa nisu našli, rekao je Palma, gostujući na TV Pink.

On je istakao da Vučić nije razgovorao sa kriminalcima niti je bilo koga zvao da rade neke prljave poslove.

I to je veoma pozitivna stvar za predsjednika Vučića. I ja sad kažem “bravo što ste prisluškivali Vučića da svi vide ko je Vučić”. To što je Vučić uhapsio ovu kriminalnu Belivukovu grupu, koja nije obična kriminalna grupa, je dokaz da nikada nije imao kontakt sa bilo kim od njih, jer u tom slučaju to ne bi mogao da uradi. Vučić je čist čovjek, rekao je Palma.

Marković je potvrdio da će od 11. do 17. aprila u Hurgadu voditi delegaciju od 100 ljekara i zdravstvenih radnika iz VMA, “Dragiše Mišovića” i ostalih klinika i bolnica iz Beograda, Kragujevca, Niša, Kruševca, Jagodine, Paraćina, Ćuprije i da će naše zdravstvene radnike obići u Hurgadi i ministar zdravlja Egipta.

Ako Grci skinu epidemiološke mjere, u junu u Paraliju u Grčku vodim 1.000 ljekara i zdravstvenih radnika i za oba ta putovanja su obezbijeđena sredstva od donatora, kazao je Marković.

Odgovarajući na pitanje o novom udžbeniku iz biologije za 8 razred osnovne škole u kome piše da dječak i djevojčica koji se rode, ne znači da su dječak i djevojčica, već da to kasnije mogu da odluče Marković kaže:

Ako to uđe u udžbenike u Srbiji onda smo mi izgubili sve vrijednosti, rekao je Palma i dodao da vjeruje da to neće biti u udžbenicima u Srbiji.

-Šta oni žele, da kada čovek dobije sina da ne može da se veseli, već mora da čeka da uđe u pubertet i onda da kaže da li je sin ili ćerka, upitao je predsjednik Jedinstvene Srbije i dodao da Jedinstvena Srbija neće glasati za Zakon o istopolnim zajednicama.

1 Comment
  1. Aco komentariše

    Javljas li se ti na tel. Vucica ili Vulin?

    2
    2
Ostavite Komentar

Your email address will not be published.