Dragan Marković: Nažalost premijer Krivokapić mrzi Vučića, ponaša se kao Đukanović!

5

Lider Jedinstvene Srbije Dragan Marković, poznatiji kao Palma osvrnuo se u intervjuu za “Novosti” na njegovu izjavu da će pozvati Srbe da ne idu u Crnu Goru na more ukoliko Vlada Zdravka Krivokapić ne vrati ambasadora Božovića u Podgorici.

On je naveo da time ne nanosi štetu i Srbima na primorju koji žive od turizma jer ti ljudi vjerovatno ne misle kao premijer Krivokapić.

Marković je poručio da su  Srpski turisti napravili pola Crne Gore.

On ističe da stav ambasadora Vladimira Božovića o Podgoričkoj skupštini svakako nije razlog da im smeta i da ga protjeraju.

Krivokapić se ponaša isto kao Đukanović. Postoji mržnja, jer Srbija napreduje ekonomski i ima vakcine. Sad su pale maske, vidi se da novi premijer mrzi i Srbiju i Vučića, precizirao je Marković.

“Ne možemo mi da punimo budžet njima, a oni da mrze Srbiju”, istakao je on.

“Moja poruka nije protiv naroda Crne Gore, gdje imam puno prijatelja, nego protiv Krivokapića koji je izdao birače, jer im je drugo pričao u kampanji”, zaključio je Marković.

5 Comments
 1. Bosko komentariše

  Cuti veprino jedna.
  Krades 20 godina. Ti nekome drzis predavanja.
  Tapsao si Tadica kao sto sad tapses Vucica.
  Lopovcino. Olosu.
  Bagro!

  15
  17
 2. MIKI komentariše

  Pravo da kazem, nesto i ne obozavam ovog Palmu, ali ovo sto je rekao je ziva istina.Nzalost.

  19
  10
  1. Marko komentariše

   Palma sverceru niti je Krivokapic Crna Gora niti si ti Srbija.

   11
   9
  2. LipaLipa komentariše

   … Palama je Vuckov, fan, odavno, … bi on odan svakom, … od kog imao koristi, interzdzija, … sve sto rekao laz, bezobrazna, … ako ko koga mrzi ,onda Vucko mrzi Krivog, … mrzi on svakg, ko je castan,posten, istinit, … kao i svaki koji se sve suprotno. … oduzeo mu Krovi omiljenog “potivnika”, … vazda mogli racunati(milo i vucko) jedan na drugog, … izgeda se on boji Krivog iz nekog razloga, … nije potrebno objasnjavati, koji razlozi, … Krivi indiferentan prema Vucku,zaobilazi ga, … ovaj prasac, alavi,ista fela kao i Vucko, … ko zna zasto ovo dobro,…aj’ zdravo, …

   6
   7
 3. Peko komentariše

  Ne moze svak’ da viri iz guzice Zvalavom kao ti ljigo ljigava! Taman ti je ta glavurina za guzice necije…

  11
  13
Ostavite Komentar

Your email address will not be published.