DPS zagazio u ekstremizam, ističe im rok trajanja!

3

Piše: Luka Radonjić

Ovi izbori, osim ekonomskih izazova koji se tiču samog Nikšića, posjeduju određeni imperativ verifikacije avgustovske “pobjede naroda”, kao i pokušaj DPS-a da opstane kao faktor na političkoj sceni.

– Koalicija “Za budućnost Nikšića” koja je lokalni politički sukcesor koalicije “Za budućnost Crne Gore”, primarno je fokusirana na ekonomsku problematiku Nikšića ali i želju da se stranke bivšeg režima zaustave u pokušaju da prodube političku krizu.

– DPS je duboko zagazio u ekstremizam. Njihova retorika odavno ne može da okupi većinu a pitanje je i da li može zaustaviti pad rejtinga, posebno zbog činjenice da se dve češće pokreću procesi ispitivanja korupcije njihovih funkcionera. Očigledan je pokušaj DPS da oštrim i agresivnim stavovima donekle amortizuju pad rejtinga usljed gubitka vlasti, ali takvi stavovi su ih i limitirali. Opšti je utisak da se radi o politici kojoj ističe rok trajanja, što veoma dolazi do izražaja u komparaciji sa ponudom demokratskih snaga okupljenih u koalicijama “Za budućnost Crne Gore” i “Mir je naša nacija”.

– S obzirom na to da iz Nikšića zbog istorijske vokacije, veličine grada i broja birača uvijek dolazi važan društveno politički impuls za čitavu zemlju, izbori u ovom gradu interesuju čitavu Crnu Gor

3 Comments
 1. Milica komentariše

  Bas tako Luka, blizi im se kraj i pored svih pokusaja da opstanu, brzo ce biti samo dio jedne ruzne proslosti !

  10
  2
 2. Marko komentariše

  Oni nemaju granica. Na sve su spremni samo da ostanu na vlasti.

  3
  1
 3. Ivi komentariše

  Pad sigurno. Liče na Žirinovskog sa otupljelom pričom iz prohujalih vremena.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.