DPS se sad sjetio da im smetaju albanske zastave

2

Slavlje pristalica Albanskog foruma, koje je uslijedio nakon završetka izbora u Tuzima, bacilo je mrlju na čitav izborni proces koji je održan na prvim izborima za samostalnu opštinu Tuzi, navodi se u saopštenju Demokratske partije socijalista.

“Uz apsolutno razumijevanje za nacionalni osjećaj i Albanaca i svih ostalih manjina u Crnoj Gori, smatramo nedopustivim da se on na ovakav način ispoljava, jer se tako podriva koncept građanske države kao apsolutni temelj crnogorske državnosti”, ističu u saopštenju.

Demokratska partija socijalista je navela da je ponosna na doprinos koji je kroz svoju politiku dala razvoju multietničnosti i istakla da će posvećeno nastaviti da radi na daljem snaženju tog principa, dodajući da vjeruje da je to garant daljeg napretka Crne Gore.

“Uvjereni smo da je sinoćnje ponašenje bilo samo ružan incident koji se više neće ponoviti ni u Tuzima ni u bilom kom drugom kraju Crne Gore, uz napomenu da država apsolutno ima kapacitete da na svaki način zaštiti ustavom definisani građanski koncept države,” navodi se u saopštenju Demokratska partija socijalista.

2 Comments
  1. tigar komentariše

    Au Milogorci!

  2. Vasilije komentariše

    Uvjereni su umobolnici iz drpsa da je ovo “usamljen” incident!?Vise treba poštovati ovakve Albance nego kameleonske milogorce. Kada uzmu plantaže i ostalu zemlju izaći će na vidjelo posledica pogubne drps politike. Sada se vidi da se Taci,Rama i njihovi istomišljenici (posebno Izetbegović,Erdogan …) distanciraju od kapa!!!Zakljucak je:tržili ste gledajte.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.