DPS Podgorica: Narod ih nije glasao, nijesu zadovoljni rezultatima

6

Odbor Demokratske partije socijalista (DPS) u Podgorici konstatovao je na sinoć održanoj sjednici da se rezultat koji je ta partija ostvarila na nedavno održanim izborima ne može smatrati zadovoljavajućim, jer ostvareni rezultat nije dovoljan da bi se sa dosadašnjim koalicionim partnerima formirala vlast.

U tom kontekstu, kako je saopšteno iz Odbora DPS u Glavnom gradu, biće preduzete opsežne analize u cilju “otklanjanja nedostataka i unapređenja partijskog rada u narednim mjesecima.”

“Na sjednici su razmatrani rezultati nedavno okončanih parlamentarnih izbora, uz detaljnu analizu i osvrt na rezultat ostvaren u Podgorici. Konstatovano je da je Demokratska partija socijalista i u Podgorici i u Crnoj Gori i dalje ubjedljivo najjača partija koja je ostvarila najbolji pojedinačni izborni rezultat. Ipak, imajući u vidu okolnost da ostvareni rezultat nije dovoljan da bi se sa dosadašnjim koalicionim partnerima formirala vlast, konstatovano je da se on ne može smatrati zadovoljavajućim. U tom kontekstu, biće preduzete opsežne analize u cilju otklanjanja nedostataka i unapređenja partijskog rada u narednim mjesecima”, saopšteno je iz podgoričkog odbora DPS-a.

Na sjednici je, kako navode, iskazano zadovoljstvo ostvarenim rezultatima politike DPS u prethodnim decenijama.

“Takođe, iskazana je spremnost svih djelova partijske strukture Glavnog grada da i dalje beskompromisno brane temeljne vrijednosti naše države: građansko društvo, multietničnost, evro – atlantski put Crne Gore. Demokratska partija socijalista će biti istrajna u zaštiti državnih nacionalnih interesa, “smatrajući da su emancipacija Crne Gore, jačanje njenog državnog identiteta i usvajanje vrijednosti razvijenih demokratskih društava, jedni od najvažnijih. U tom smislu iskazana je i puna podrška Milu Đukanoviću da sa pozicije predsjednika države i predsjednika najjače i najbrojnije političke partije u Crnoj Gori, nastavi da afirmiše politiku koja je Crnu Goru uvela u članstvo najmoćnijeg vojnog saveza, načinila od nje jednu od najrazvijenijih država Zapadnog Balkana i dovela je pred vrata članstva u EU”, saopšteno je iz Odbora DPS Glavnog grada.

Sjednicom tog partijskog tijela je predsjedavao predsjednik Odbora Časlav Vešović uz prisustvo predsjednika DPS-a Mila Đukanovića i gradonačelnika Ivana Vukovića.

6 Comments
 1. Serbona komentariše

  Nepopravljivi su. Zadovoljni su rezultatima svoje politike! Pa jos samo treba da sami sebe izglasaju (doduše to su do sada i radili )! Mozda bi trebali da odvoje Rozaje i Gusinje i njima provjereno i vječno vladaju?

  17
  2
 2. Q komentariše

  Ti ljudi zive u paralelnoj stvarnosti odavno i izgubili su osjecaj za stvarno stanje u stvarnom zivotu.

  25
 3. Mrkel komentariše

  Zivite vi u svom svijetu iluzija i prevara kad vad realnost dotakne bice gadno

  20
 4. Kontra revolucija komentariše

  Analiza je jednostavna !.
  Izbacite iz politickog vokabulara floskule kao : da je vjecna, nikad vise 1918ta, i evro atlantska, gradjanska, multietnicka, demokratska drzava, zato sto to nikada niste ni bili a ni mogli biti !.
  Na tim floskulama ste gradili diktaturu !!!.
  Ako se sve te floskule ostvare onda u drzavi umire duh vecinskog naroda koji je gradio tu drzavu vekovima !!!.
  Sve te floskule se ne prave politicki nego vekovima stasaju u narodu i sa narodom !!!.
  Primorati nekog da bude nesto sto nije moze samo da uzprotivi gnev toga protiv vas kao sto se i desilo !!!.
  DPS sa svojom nemoralnom politikom je rak rana te male drzave Crne Gore !!!.
  Primecujem da i nova koalicija pocinje da preuzima te DPS floskule !.
  Ako tako nastave na temeljima DPSa da grade politiku onda mogu i oni za kratko vreme da pakuju kofere !!!.
  Od gubitnika se nista ne preuzima !!!.
  Dokazano da je propalo !!!.

  15
 5. akvarius komentariše

  Cujes bagre sto se najelo pa bi da prevrne korito

  11
 6. Tigar komentariše

  Tjesite se sad,proslost ste,jedva cekam iduce izbore necete imati ni 20 mandata a ne 30 ko sad

  12
Ostavite Komentar

Your email address will not be published.