DPS otpočeo ofanzivu: Režim krenuo u konačni obračun sa SPC i srpskim političarima!

5

Napad na Krstionicu na Miholjskoj prevlaci i montirana presuda za “državni udar” su dio plana DPS-a u cilju podizanja nacionalnih tenzija, kako bi se skrenula pažnja sa gorućih problema i ujedno izvrši poslednji udar na srpsku crkvu i prosrpsku opoziciju, otkriva Borba.

Sve to se radi u vrijeme kada je nezadovoljstvo građana sve veće.

Sve ove tenzije koje se spremaju u kuhinji ANB-a treba da rezultiraju vanrednim izborima.

Đukanović ovim medijskim napadom želi da postigne dva cilja- mobilisanje suverenističkog biračkog tijela i učvršćivanje svoje pozicije, odnosno, slabljenje pozicija svog zamjenika Duška Markovića, koga dio opozicije želi predstaviti kao zdravo jezgro.

Po tom planu, a po direktivi, treba da se donese osuđujuća presuda protiv lidera DF-a u montiranom političkom procesu “državni udar”.

“DPS igra na kartu opozicione nesolidarnosti, što se može vidjeti u slučaju pokušaja rušenja Krstionice na Miholjskoj prevlaci, što je direktni udar na SPC. Dio opozicije ćuti na sve to, što svakako DPS-u itekako odgovara. Zato DPS smišljeno sve ovo radi, kako bi se, uz prećutnu saglasnost, dijela opozicije, obračunao sa SPC. Isti scenario slijedi i za prosrpske partije i političare tokom narednog mjeseca, kada se očekuje osuđujuća presuda u montiranom slučaju “državni udar”. DPS i tu računa da će se pokazati nejedinstvo opozicije što bi onda moglo rezultirati prijevremenim izborima”, kaže naš sagovornik.

Treba imati u vidu da je ova ofanziva DPS-a krenula nakon poruke zvanične Srbije da želi jedinstvo srpskog korpusa u Crnoj Gori.

“Višemjesečni atak na crkvu, po Đukanovićevoj procjeni, treba da bude tačka ključanja u njegovom biračkom tijelu. Tim izborima želi da pokaže svoju moć prema konkurenciji, ne samo u opoziciji, već i u samom DPS-u”, saznaje Borba u dobro obaviještenim izvorima.

5 Comments
 1. Branka Mirkovic-Tivat komentariše

  GOTOV JE!

 2. DPSovac komentariše

  Brankice, batali priču no čuvaj tu krstionicu, e ćemo ti je srušiti napodmuklo

  1. Zivorad komentariše

   kao i sve ostalo… Podmuklo Jos se i ne stidite olosu i fukaro.

 3. Janko komentariše

  KAKVA JE OVO SPODOBA STO SE KREVELJI NA SLICI. AROGANTNIJU OSOBU I LAZAVIJU MOJE OCI JOS NISU GLEDALE. NIKO NE PREDE KO MACAK OD MILASA KO GA NEZNA SKUPO BI GA PLATIO. ALI MNOGO IH JE KOJI GA NEZNAJU. ZAZALLICE BRZO?

 4. Janko komentariše

  O ZEMLJO CUDA O JADNA ZEMLJO STO IMAS OVAKAV NERAZUMNI NAROD KOJI ZNA DA TRPI DO BOLA A I KAD ZABOLI CEKA DA PRESTANE BOL I NASTAVI DA TRPI . SRECNO VAM BILO MOJ NARODE?

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.