DPS optužuje Demokrate: Poraze pretvarate u pobjede

0

Demokratska partija socijalista (DPS) nazvala je manipulacijom ocjene Demokrata da su pobijedile na lokalnim izborima u tri primorske opštine.
“S obzirom na to da izbjegavate odgovor na pitanje koje vam je postavio zamjenik predsjednika DPS Duško Marković, kako ste vi to pobijedili DPS u tri primorske opštine, moraćemo tu vašu izmišljotinu da demaskiramo. Dakle, ne da nijeste pobijedili DPS, nego ste od naše stranke u svakoj od njih žestoko poraženi. Da pođemo od Budve, gdje smo osvojili 1620 glasova više od vas, odnosno pobijedili smo na 22 izborna mjesta a vi na 2. U Kotoru, gradu gdje ste podmetnuli stranog državljanina za gradonačelnika, imali smo 2203 više glasova od vas, na 19 glasačkih mjesta smo pobijedili, a vi na 0 ( slovima: nula)”, navode iz DPS-a.
DPS je, kako je saopštio, u Herceg Novom imao 1167 glasova više od Demokrata.
“Pobijedili smo vas na 41 biračkom mjestu. To što ste za potrebe svojih manipulacija u javnosti prisvojili rezultate i ostalih partija, sa kojima ste jedva skrpili i jedva održavate koalicije u ove tri opštine, moraćete da razjašnjavate sa njima, jer su brojke neumoljivi svjedoci vašeg političkog poraza. Ovo su činjenice, a sve ostalo vaše izmišljotine kojima još jednom želite da obmanete javnost. Nastavite li ovakvom demagogijom i ubeđivanjem da ste pobijedili tamo gdje ste izgubili da vrijeđate zdrav razum građana Crne Gore, i cenzus će vam želja biti”, zaključuje se u saopštenju.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.