DPS Nikšić: Vlast potrošila milione za nevidljivu rekonstrukciju puta, i novu rasvjetu koja ne radi

0

„Građani Nikšića ne znaju gdje je 9.500.000 evra utrošenih za rasvjetu, jer rasvjeta ne radi, kao što ne znaju ni gdje je 4 .500.000 evra utrošenih za rekonstrukciju dionice puta od Vidrovana do Jasenovog polja, jer put je u skoro identičnom stanju, kao prije rekonstrukcije“, saopštili su iz DPS-a Nikšić

Kako su naveli urađeno je 5,5 km puta, što bi značilo da su građani kilometar puta platili 815.000 evra, a dobili su samo novi asfaltni zastor i ništa više. Da je popločan mermernim pločama, mnogo je!

„Takođe, interesantno je da ovaj novi-stari put nema nikakvu prateću infrastrukturu, nema treću traku, nema obrise modernog puta. Ali zato ima voljnih da presijecaju trake, koliko volite. Pa tako onaj kome je posao da obezbijedi funkcionisanje političkog sistema i pravosuđa, dok u državi ništa ne funkcioniše, drži makaze na Jasenovom polju, a traku mu pridržava onaj čija je po zakonu obaveza da predsjedava Skupštinom opštine i saziva sjednice“, istakli su oni i dodali:

„Ali važno je fotografisati se – ma koliko to groteskno izgledalo – držeći se grčevito za kraj vrpce, kao što se grčevito drže za fotelje, pa danas pričaju jednu priču, sjutra drugu, „sve po potrebi i kako se namjesti u taj čas“.

„Glumci petparačkih priča, ubrzo će odgovarati i za 9.5 miliona era i za 4.5 miliona evra i za još mnogo štošta. Sve što ide brzo dođe, a nekad i brže od toga“, zaključuju u saopštenju

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.