DPS: Nema tehničke vlade, jednom smo opoziciji poklonili dio vlasti

2

Neće biti nikakve prelazne vlade. Ko želi u vladu moraće za to da se izbori na redovnim parlamentarnim izborima dogodine, poručuju u Demokratskoj partiji socijalista.

Oni su to kazali komentarišući inicijativu Demokratskog fronta da se formira tehnička vlada.

“Pojedini opozicionari koji ovih dana traže formiranje tehničke prelazne vlade i sami su svjesni da su njihovi razlozi neubjedljivi. Osim što se pojedincima svidjela pozicija koju su imali u vladi izbornog povjerenja, što im je bio poklon od DPS”, ističu u ovoj partiji.

Netačne su, ističu u DPS-u, njihove tvrdnje da institucije u Crnoj Gori ne funkcionišu.

“Organi svih grana vlasti nesmetano vrše svoju funkciju. Izvršna vlast bilježi rezultate i na unutrašnjem i na vanjskom planu. Sudska se uspješno nosi i sa najkomplikovanijim predmetima, kao što je direktni nasrtaj na državu 2016. Zakonodavna funkcioniše sa visokim stepenom povjerenja, uprkos neuspjelom bojkotu opozicije. Prije će ipak biti da nekima iz opozicionih redova smeta što institucije funkcionišu”, navode u DPS-u.

Kako su istakli, da su institucije Crne Gore dovoljno snažne i funkcionalne svjedoči najnovija odluka Agencije za sprječavanje korupcije, koja je prema DPS reklo bi se strožija nego prema bilo kojoj drugoj partiji, što potvrđuje i sankcionisanje na desetine naših funkcionera zbog konflikta interesa.

“Zato, neće biti nikakve prelazne vlade. Ko želi u vladu moraće za to da se izbori na redovnim parlamentarnim izborima dogodine”, zaključuju u DPS-u.

2 Comments
  1. Giga komentariše

    Patos ce narod sa vama da pocisti! DPS JE GOTOV! Sre na sloboda narode. Evo se prica da je Britva poveo opet da samara Mishka nejakog…

  2. kiko komentariše

    DPS? Partija prevaranata, ratnih profitera, lazova, lopova, batinasa, ubica i izdajnika… Lijepa partija nema sto!

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.