DPS Kotor: 190 neistina Vladimira Jokića

0

“Od Meriota ništa. Mövenpick biće, ali još jedno ništa. Izletište na Vrmcu i proširenje ulice Iva Brkanovića slučajno pomenuto, a namjerno zaboravljeno. Novih parking mjesta ni na vidiku. Kanalizaciona mreža Prčanj-Stoliv, Risan-Perast, čekamo početak radova već 4 godine? Što ćemo sa sanacijom bedema i fontanom kod Dojmija? Od najavljenih 190 projekata za 2023. (kako je predsjednik Opštine najavio u intervjuu za Lokalni javni servis 30. 12. 2022.) u našem gradu nije se realizovalo skoro ništa, ni na polovini 2024. Godine”, saopštili su iz DPS-a Kotor.

Kako su istakli iz ove partije, pompezne najave, obećanja i gotovo 190 neistina moraju objasniti građanima Kotora.

“Ne kažemo da baš ništa nijeste uradili, ne možemo i mi to da krijemo od naših sugrađana. Jeste. Poboljšali su se imovinski kartoni, a vi najbolje znate čiji. Za vas je mnogo i 190 glasova, a ne 190 projekata. Toliko posla nijeste uspjeli završiti od 2016, a ne za jednu godinu”, naveli su oni I dodali da su od Kabineta napravili rođendaonicu, a od grada ilegalnu deponiju.Kako kažu, malo su uradili kad je sve stalo u jednom saopštenju.

“Zanima nas hoćete li još jedanput, onako odvažno, svu krivicu preuzeti na sebe, kako ste to uradili nebrojeno puta do sada, bezuspješno štiteći loš rad ,,reformisanih“ opštinskih  službi i njihovih rukovodioca.Političku korupciju i ucjene i da ne pominjemo”,kazali su oni.

Kako su kazali iz DPS-a, što se tiče organizovanja muzičkih hepeninga, skidaju kapu – napredovali su od baletskih predstava sa 3 gledaoca. Leba i igara, jer to je ono što po mišljenju sadašnje vlasti u gradu, ovom narodu treba, a za projekte ako i kad bude.

“Ono što ste u intervjuu za Lokalni javni servis kazali na početku je zapravo jedina istina, samo što se odnosi na ovu, a ne na prošlu godinu: ,,Mislim da će ovu godinu najbolje označiti njen kraj, bar kad je u pitanju reforma lokalne samouprave.” I kako bi vi rekli: “Časti mi”, izbori su sve bliži”, zaključuje se u saopštenju.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.