DPS ismijava otkup zetskih lubenica: Neka Vučić pošalje nekog od svojih sposobnijih kadrova da preuzme upravljanje opštinom Zeta

0

Opštinski odbor DPS Zeta saopštio je da „stepen poniznosti, sluganstva i idolopoklonstva koji u kontinuitetu pokazuje lider DNP-a Milan Knežević prema“, kako su naveli, „gospodaru Vučiću odavno već prevazilazi mjeru dobrog ukusa čak i njihovih članova i simpatizera“.

„Nakon što nisu urodili plodom pozivi za gostovanja gospodaru Vučiću i Jeleni Karleuši za Petrovdan i Vidovdan, dobili smo najavu spasenja poljoprivredne sezone kroz otkup lubenica, bez ikakvih detalja, vjerovatno kao kompenzaciju za prethodno ukinuti uvoz ulja. Svaku pomoć za zetske poljoprivrednike, koji se ovih dana bore za opstanak, treba pozdraviti, pa i ovu, samo što se odgovornost za ovakvo stanje preuzima tako što preuzmete resor poljoprivrede ili smijenite aktuelnog ministra koga trenutno podržavate“, naveli su iz DPS-a, nastavljajući:

„Parlamentarna većina koju vi činite i Vlada koju vi podržavate je dovela u ovakvo stanje naše poljoprivrednike. Nego, bespredmetno je više ukazivati na to da ćete opet pucati iz prazne puške. Kao i u slučaju napuštanja vlasti u Podgorici i na državnom nivou ako se ne regulišu problemi oko razgraničenja i kolektora. Neka građani sami prosude koliko ste održali obećanje i koliko ih dugo obmanjujete“, istakli su iz DPS-a.

Za kraj su dodali:

„Na kraju, predlažemo da gospodar Vučić, kad se već ovoliko nudi, pošalje i nekog od svojih, sposobnijih kadrova da preuzme upravljanje opštinom, da makar imamo nekog ko će moći da realizuje sve te obećane investicije, jer i sami znate da sa postojećim kadrovima ćete džabe krečit“, zaključili su iz Opštinskog odbora DPS Zeta.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.