“DPS i Milo Đukanović će biti deklasirani u Budvi i poslati na politički otpad”

1

Naš interes je miran izborni dan, a organizovana kriminalna grupa Demokratska partija socijalista (DPS ) i Milo Đukanović u nedjelju će biti deklasirani u Budvi i poslati na politički otpad, poručeno je sa jutrošnje konferencije za novinare koju su organizovali ispred korodona privatnog obezbjeđenja na glavnom ulazu u Opštinu Budva predstavnici liste “Dragan Krapović- Budva je naša nacija- Demokrate”.

Zahvaljujući se svim koji su im davali svakodnevnu podršku u protestima koji traju više od 70 dana ispred zgrade Opštine, lider budvanskih Demokrata Mijomir Pejović je poručio svim građanima da u nedjelju nemaju čega da se boje.

“Ono što nam iz DPS i policije svakodveno poručuju da ćemo u nedjelju proglasiti pobjedu, to je jedino tačno što su rekli. I mi ćemo to uraditi jer znamo da pobjeđujemo i znamo da u nedjelju uveče slavimo. I neka nemaju uopšte dilemu oko toga. Na to sigurno mogu da računaju, jedino na to od svega čime su pokušali da zastraše građane. U Budvi je 2016. Milo Đukanović poražen, 2018. je takođe je poražen, a 2020. će biti deklasiran kao nikad i on i organizovanan kriminalna grupa , budvanskog DPS”, poručio je Pejović.

Potpredsjednik Demokrata Dragan Krapovićkazao je da im nije interes da imaju bilo kakve incidente na izborni dan.

“Naš i vaš interes, poštovani građani je da imamo miran izborni dan, pogotovo u Budvi. Nije moguće, ako se sprovede izborni dan na miran način, bez obzira na krađe, zloupotrebe, bez obzira na ono što se radi na današnji dan od strane DPS i njenih satelita, da izgubimo izbore”, poručio je Krapović.

Dragan Krapović 2
On je dodao da su svi mogli da vide poruke koje od vlasti dolaze proteklih dana .

“To su poruke najave haose, nereda, novih brutalnih obračuna policije i institucije sistema koje pripadaju svim građanima Crne Gore sa istim tim građanima. Molim i apelujem na sve da se u ovom izbornom procesu, pogotovo u Budvi, držimo mirmo, staloženo, dostojanstveno, naravno radeći svoj posao. Svim biračima želim da uputim poruku koji podržavaju listu “Budva je naša nacija”, ali i druge opozicine liste, kao i onima koji su na biračkim mjestima u naše ime i za račun građana i kontrolišu tok izbornog procesa, svim aktivistima koji će na terenu pratiti tok sprovođenja izbora prebrojte svaki glas. Imate pravo na to, ako treba 30 puta, unesite primjedbe, sve što mislite da treba uraditi na biračkim mjestima i na terenu, ali to uradite isključivo na miran, dostojanstven i nadasve pošten način, jer samo tako možemo promijeniti budućnost Crne Gore, pružiti dostojanstvo našim očevima, majkama, našim babama i đedovima”, kazao je Krapović.

Nosilac liste “Dragan Krapović- Budva je naša nacija- Demokrate”, Krsto Radović poručio je da 30. avgusta treba svi da izađu na izbore.

“Ne može niko da kaže da nema za koga da glasa. Opozcija je širok spektar stranaka, uvijek ima izbor za nekoga. Poenta priče je da se izađe na izbore i glasa opozicija i da se DPS jedanput i za svagda u Budvi stavi na politički otpad, jer tamo i jedino pripadaju”, poručio je Radović.

1 Comment
  1. vaso komentariše

    Bravo nsprijed u nedjelju svi gradjani Crne gore bez straha podrzimo opoziciju milo je gotov.Tik tak.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.