DPS će opet zvati opoziciju da mijenjaju izborne zakone

1

Premijer i zamjenik ldera Demokratske partije socijalista (DPS) Duško Marković narednih dana će najvjerovatnije precizirati političku ponudu vladajuće partije, koja bi za epilog trebalo da ima “veći stepen konsenzusa na političkoj sceni”, nezvanično je saopšteno “Vijestima”.

“Sposobni smo da predvidimo potrebe vremena i zarad društvene stabilnosti i prosperiteta Crne Gore spremamo novu političku ponudu koja će značiti veći stepen konsenzusa na našoj političkoj sceni”, kazao je Marković na sjednici proširenog opštinskog odbora DPS-a u Rožajama, prenosi ta partija.

Prema informacijama “Vijesti”, u pitanju je platforma vladajuće partije za kongres koji joj predstoji krajem godine. Ona će najvjerovatnije sadržati ponovni poziv dijelu opoziciji da se vrati u skupštinski Odbor za izborno zakonodavstvo. Zasada nema potvrde da je premijer i zamjenik lidera DPS-a spreman da ponudi ulazak u svoj kabinet opozicionarima.

1 Comment
  1. yu komentariše

    Prvo treba ukinuti Alčbancima specijalni status ili ga dati i ostalim jer ovaj izborni sistem je lakrdija gdje DrPS uvjek ima 2-3 mjesta kod Albanaca .

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.