DPS: Bečić i Abazović razbili opoziciju

0

Lideri Demokrata i Građanskog pokreta URA, Aleksa Bečić i Dritan Abazović, glavni su krivci za krah opozicije na predsjedničkim izborima, ocijenjeno je iz Demokratske partije socijalista (DPS).
Poslanik DPS-a Andrija Nikolić kazao je da od uvođenja višestranačja nije bilo ubjedljivije pobjede na predsjedničkim izborima u Crnoj Gori, od one koju je 15. aprila ostvario predsjednik te stranke Milo Đukanović.
„Jednako tako, istorija održavanja predsjedničkih izbora ne pamti da su lideri crnogorske opozicije tako providno pobjegli sa crte jedni drugima, a naročito predsjedničkom kandidatu vladajuće koalicije“, navodi se u izjavi Nikolića.
Prema njegovim riječima, strah od provjere sopstvenog rejtinga kod građana Crne Gore, zakamuflirali su zaklanjanjem iza takozvanog nestranačkog kandidata Mladena Bojanića, kojeg su, kako tvrdi Nikolić, iznajmili da izgubi izbore umjesto njih.
Nikolić je kazao da nije tajna da je crnogorska opozicija odavno pretvorila sebe u neželjeni ukras demokratije.
U tome joj, smatra on, najviše “pomažu” takozvani nezavisni mediji i pojedini prvaci takozvanog nevladinog sektora „koji se ovih dana takmiče ko će bolje da ublaži efekat ubjedljivog poraza opozicionih kandidata“.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.